Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
24 Форум Видавців: читачі «Ранку» започаткували новий тренд
22.09.2017
Життя нашого видавництва
Нещадавно завершився 24 Форум Видавців, і ми дуже хочемо поділитися з вами своїми враженнями.
Одразу заспойлеримо – враження просто прекрасні!
               
 
Інна Шапошник, керівник відділу маркетингу дитячої літератури: 
 
На початку 2017 року ми у видавництві «малювали портрет» одного зі своїх читачів. Уявляли, який він, чим займається, що полюбляє, а що ні. І ось на Форумі ми зустріли його, того читача, якого «намалювали» - круті інтелігентні підлітки, модні та розумні, інноваційні та креативні, вони люблять ґаджети та книги, вільні у вираженні своїх думок та емоцій. Дякую Форуму за зустріч із ними! А нашим найкрутішим читачам за об’єктивний фідбек, спільне читання книг на долівці посеред стенду, суперові селфі та започаткування нового тренду – прапорців «схиблений на читанні» у зачісках.

          

Олександра Кір’ян, ком’юніті-менеджер департаменту дитячої літератури:
 
Ви знаєте скільки приємних, просто неймовірних емоцій може викликати дитяча посмішка? На Форумі, спілкуючись з дітьми, я зрозуміла, що книги справді дарують щастя дітям. І це дуже заряджає тебе енергією та надихає. Приємно спілкуватися з дітьми, обговорювати з ними книги. Хоча нам варто побороти песимізм деяких батьків, які змушують дітей читати лише шкільну програму з літератури, що є доктриною. Тут хочеться поставити сумний смайлик. Але діти, Форум, колеги (їм цьом-цьомки), просто люди, які приходять на Форум вдихнути аромат книг, вражають. Я зрозуміла, що побороти песимізм деяких батьків можна, якщо допомогти їм відчути внутрішню дитину) Адже всі ми діти, які хочуть читати книги та відчувати від цього процесу Щастя. P. S. Це для мене і є Форум)

Ірина Пушкар, редактор видавничої групи «Каскад»:
 
24-й Форум Видавців відзначився великою кількістю учасників, і це є гарна тенденція! Адже вона означає, що в Україні книга стає дедалі популярнішою. Я завжди обожнювала спілкуватися з молодими батьками, спостерігати, як татка свідомо й зацікавлено підходять до вибору книжок для своїх дітлахів. Це доказ того, що вихованням у нас займаються не лише матусі, як це завжди вважалося)) Цього разу мене вразили підлітки — своєю обізнаністю й бажанням пізнавати нове за допомогою книжок. Я спілкувалася, спостерігала за їхніми емоціями й раптом відчула впевненість, що все у нас в країні буде добре. Бо з такою розумною й щирою молоддю не може бути інакше.
 
 
Ольга Шкрьогал, pr-менеджер департаменту дитячої літератури:
 
Для мене Форум - це мільйони сторінок та тисячі обкладинок: різнокольорові, барвисті, яскраві, неначе магічні. Вони гіпнотично змушують зазирнути в книгу, відчути її подих, зрозуміти, чи "твоя це книга". Форум - це сотні дитячих оченят, які своїм променистим бажанням до пізнання запалюють нас створювати нові корисні книги, проекти, заходи. Форум - це потужна енергія, завдяки якій ти є справжнім.
 

                        
Тетяна Дубровіна, менеджер з продукту:
 
Це був емоційно насичений тиждень. Залишилися тільки гарні спогади. Було дуже приємно, що люди йшли до нас за новинками, за приємними враженнями. Люди слідкують за тим, що ми будемо друкувати і йдуть за цими книжками до нас. Очікуємо нових зустрічей у наступному році.
 

 
Анастасія Толмачова, редактор видавничої групи «Маг»:
 
Це перший Форум Видавців у моїй практиці, яким він був минулі роки, я не знаю. Але мене приємно вразило те, що наші читачі приходили саме за новинками, які ми анонсували в інтернеті, тож вони слідкують за нами, їм цікаво. Але понад усе мене вразили підлітки, які з таким захопленням обирали собі одну книжку, а на другий день приходили за наступними, бо ту вже прочитали. Тож молодь читає шаленими темпами. І це круто.
 
 
Юлія Янулевич, SMM менеджер департаменту дитячої літератури:
 
Я була на Форумі Видавців уперше. І знаєте, що я можу сказати? Це було просто неймовірно! Мене дуже тішило й надихало, коли до нашого стенду підбігали дітки за певною книжечкою і коли вони її бачили, їхні очі сяяли від щастя. Хочеться, аби всі дітки отримували лише радісні емоції від читання. Заради цього ми й працюємо.
 


Наталія Коваль, директор департаменту дитячої літератури:
 
Мій 24 Форум був насичений зустрічами й подіями. Кожен день був насичений різними відтінками інформації та емоцій і закінчувався нотатками ідей та завдань до виконання. Безмежне коло різнобарвного спілкування: професійного, товариського, особистого, дружнього. І його не було забагато. Коли говориш з людиною і бачиш в її очах надію на слушну пораду чи захват від отриманої відповіді на давнє закрите питання, розумієш, що ті численні зусилля, десь не виспані ночі й не відгуляні вікенди не минулися дарма. Ось їхній результат, у словах: "Ви робите велику справу". І йдеться не про мене особисто, йдеться про увесь гамірний, веселий, креативний та натхненний колектив департаменту дитячої літератури видавництва "Ранок". А ще я зрозуміла, що мені подобається виступати й говорити про різне: і те, що корисно, і те, що хвилює))))
 

 
Віктор Круглов, генеральний директор видавництва «Ранок»:
 
Цікаво робити книжки для своїх дітей. А потім отримувати компліменти, як ми змінилися за рік. Вірніше книги, що ми видаємо. Ми зрозуміли, що не треба підлаштовуватися під споживача. Якщо робиш те, що подобається власним дітям, такі книжки люблять багато інших дітей. І нашому читачу до вподоби це. Цього року на Форумі було особливо багато книжкових новинок та подій навколо книги. Форум став вже знаковою культурною подією. Саме це головне. Фокусування йде на читанні та на тих, хто читає. Цього року Форум додав культурної програми до свого розкладу. Понад 900 подій. Очі розбігалися, куди піти. Ми дуже вдячні нашим читачам, які готові були годинами гортати сторінки. Сьогодні ми бачимо ренесанс української книги, українського читання. Головне, щоб це не розплескати. Бо основа нації складається з тих, хто читає.
 
                 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: