Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
300 вчителів України провели #КласнеЧитання
22.12.2017
Життя нашого видавництва
З 11 по 15 грудня школами України прокотилася хвиля класних читань. Понад 300 вчителів зі всієї України взяли участь в ініціативі #КласнеЧитання. Зі своїми учнями вони читали улюблені книги у рамках фестивалю “Книгоподорож”, організованого видавництвом “Ранок”.
 
“КнигоПодорож” вперше була проведена у 2016 році в Харкові. Цього року вона набула Всеукраїнського масштабу і об’єднала небайдужих до читання людей зі всієї України. Темою “КнигоПодорожі” 2017 стала “Книга - як форма комунікації”. Фестиваль мав на меті показати дітям України, що книга - це більше ніж просто читання, це обговорення, розглядання, відчуття.
 
класне читання
Класне читання у 4-Б класі СЗШ № 47 м. Львова


“Хто сказав, що сучасні підлітки не читають? - запитує Уляна Шваєнко, вчителька Івано-Франківської СЗШ №16. — Читають! І сучасну літературу й класиків. Смаки різняться”.
 
Мабуть, саме тому, що школярі України читають, а вчителі намагаються підтримувати цю любов до читання та завжди показувати нові грані книги, одним з наймасштабніших заходів "Книгоподорожі" стало #КласнеЧитання. Понад 300 учителів зі всієї країни провели такі читання у своїх класах. Читали улюблені книги. Захід дійсно пройшов під гаслом "КнигоПодорожі", бо з книгою працювали у різних формах: її читали, інсценізували, малювали, обговорювали, і навіть створювали свою власну.
Завдяки “Класному читанню” школярі України ще раз упевнилися у тому, що читати — це круто.
 
Класне читання у 3-Г класі НВК9 м. Хмельницького
 
“Тепер 2-Г знає точно, що читати — це весело, круто, цікаво, позитивно, розумно, пізнавально, чудово, модно, класно, повчально, суперово і найголовніше потрібно”, — зазначила Соломія Ясниська, вчителька 2-Г класу Винниківської СЗШ №29.
 
класне читання
Класне читання в четвертому класі НВК "ЗШ І-ІІІ ст.- ДНЗ" с. Березна

#КласнеЧитання — захід, який спромігся об’єднати всіх поціновувачів книг однією загальною метою — допомогти дітям ще більше полюбити книгу та читання. Як проходило #КласнеЧитання дивіться за цим посиланням.
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: