Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Гостросюжетний детектив з елеметами трилеру «Що приховує Кара Вінтер?»
04.10.2017
Що почитати?
Так-так, говорити  восени про школу — це якось неетично. І так кожного дня уроки, домашня робота… Але все це стосується звичайної школи зі звичайними уроками й буденними справами. А що коли це найкрутіший коледж у Англії, де навчаються діти із найзаможніших і найвідоміших родин? Еге ж, то вже зовсім інша річ! І щоб потрапити до цього коледжу, зовсім не обов’язково їхати в Британію. Достатньо просто скоріше взятися до читання крутої новинки Аніки Харпер «Що приховує Кара Вінтер?»

 
"Що приховує Кара Вінтер?"
 
Ця напрочуд цікава книжка неодмінно сподобається підліткам. У ній дивовижним чином поєднуються гостросюжетний екшн, детектив, трилер і, авжеж, надзвичайно романтична історія, що, як інколи буває, починається зі справжньої ненависті! А ще на сторінках книги читачі зустрінуться з якісним гумором, причому, попри іноземне походження, він буде цілком зрозумілий і для нас.
 
"Що приховує Кара Вінтер?"
 
Отже, головна героїня книжки — англійська школярка на ім’я, як неважко здогадатися, Кара Вінтер. Ну-то як, школярка… Її шкільне життя проходить удома, як, утім, і всі інші проміжки часу. Батьки дівчинки померли, і вона живе разом із турботливою бабусею, що надто вже опікується онукою. Незрозуміло, чи то вона передивилася фільмів про бандитів, чи й справді приховує щось… ну ду-у-уже цікаве!
 
"Що приховує Кара Вінтер?"

Та хоч там як, але цього року Кару чомусь відправили на навчання до Корнуельського коледжу. Чи варто казати, як сприймають відлюдькувату дівчинку модні сусідки по кімнаті? Їхні жарти іноді такі жорстокі, що будь-хто би повернувся додому. Але тільки не Кара! Адже вона так прагнула свободи! То що робити з нею? І що то за чорний автомобіль весь час переслідує дівчинку, звичайну школярку, у якої з близьких — одна тільки бабуся та її друг-адвокат? Суцільні таємниці… 
 
"Що приховує Кара Вінтер"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: