Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Найвідоміші казки Кіплінга з новими класичними ілюстраціями
19.07.2018
Що почитати?
Про серію
Творами Редьярда Кіплінга зачитується вже багато поколінь дорослих та дітей. І це не дивно, адже письменник у своїх казках створює для маленького читача справжній світ казкових джунглів, захоплює малюка пригодами сміливих і винахідливих героїв і дарує віру у щиру дружбу та взаємодопомогу. 
Перейнявшись незвичайною атмосферою творів письменника, ми вирішили видати серію дитячих книжок «Англійська класика», до якої увійшли найкращі казки Кіплінга. А наші художники настільки надихнулися цими творами, що створили незрівнянно чуттєві ілюстрації, які ніби оживають на сторінках книжок.
До серії увійшла казка про хороброго мангуста на ім’я Ріккі-Тіккі-Таві, чарівна розповідь про винахідливість - «Кіт, який ходив сам», казки, що розкривають цікаві загадки – «Звідки у леопарда плями» і «Як з’явились броненосці», а також розважально-повчальні – «Слоник» і «Звідки у верблюда горб». 
 

 
Фішки серії
- Класика англійської і світової літератури, яка виховує у малечі гарний смак;
- Виразні герої, які легко запам’ятовуються і стають улюбленими для діточок;
- Натуралістичні ілюстрації, що зачаровують погляд;
- Зручний формат книжок з м’якою обкладинкою, який підійде для подорожей, прогулянок, очікування в черзі та для читання на ніч;
- Ідеально підходить для того, щоб дорослий уголос читав казку, а малюк розглядав картинки.
 
Для кого ця серія
Для дошкільнят будь-якого віку – тих, хто охоче розглядає ілюстрації  та навіть для тих, хто ще замалий для цієї справи. Також підійде дітлахам, які вже вчаться читати самостійно.
 

Як читати ці книжки 
Книжки з серії «Англійська класика» чудово підходять для читання уголос  та для самостійного читання. Ви може брати з собою ці книжечки скрізь, куди б не пішли: читати їх у нудній черзі, на прогулянці, під час літньої подорожі та взагалі будь де. Читаючи казку, запропонуйте дитині розглянути картинки, обговоріть поведінку героїв. Допоможіть малюку відчути, як сміливість та рішучість мангуста Ріккі-Тіккі здатна створювати дива та рятувати його друзів від смертельної небезпеки. Як кмітливість Кота із казки «Кіт, який ходив сам» допомогла герою стати хатнім улюбленцем, лишаючись вільним та незалежним. Чому лінощі та грубість нікого ще не зробили щасливим, тоді як дружелюбність, допитливість та гострий розум здатні творити добрі дива. 
 
Про авторів 
 
Редьярд Кіплінг – видатний англійський поет та письменник. Народився 30 грудня 1865 року в Індійському місті Бомбей у родині директора художньої школи Джона Локвуда Кіплінга. Письменник відомий як автор дитячих казок «Мауглі», «Ріккі-Тікки-Таві» та багатьох інших. Став наймолодшим лауреатом Нобелівської премії з літератури і був нагороджений «за велику фантазію та зрілість ідей». 
 
Роман Шило – спільний псевдонім перекладача Романа Трифонова та його дружини. Роман – доцент кафедри української мови в Харківському національному університеті імені В.Н. Каразіна, кандидат філологічних наук.  Працює перекладачем та літературним редактором у видавництві РАНОК.
 
Павло Репринцев  - відомий український художник.  Працює у видавництві РАНОК художнім редактором у відділі «Маг», ілюструє книжки, а також малює диких звірів та портрети знаменитостей. Роботи Павла експонуються у багатьох країнах світу.
 
Наталія Донська – молода й талановита харківська художниця, співпрацює із видавництвом РАНОК і створює надзвичайно чарівні ілюстрації для дитячих книжок. Крім того займається дизайном інтер’єру.

 
 
Анастасія Рябуха,
редактор ВГ "МАГ"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: