Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Запрошуємо у “КнигоПодорож” — Всеукраїнський дитячий фестиваль
07.12.2017
Життя нашого видавництва
З 15 по 17 грудня Харків знову вирушить у “КнигоПодорож”. Цього року книжковий фестиваль, організований видавництвом “Ранок”, проходитиме під гаслом “Книга — як форма комунікації”.
 
Головна мета фестивалю “КнигоПодорож” не змінилася — організатори прагнуть відкрити для дітей нові грані книги. Як книга спілкується з читачем? Словами — це беззаперечно. Та хіба тільки ними? Книгу можна понюхати та погортати, можна розглядати її ілюстрації, а можна навіть скуштувати на смак (батьки маленьких дітей про це точно знають). Книга не тільки говорить до нас, а й спонукає нас самих до комунікації з іншими людьми та світом навколо.
 
Тогорічна “КнигоПодорож” стала помітною подією літературного життя Харкова. Близько 2000 відвідувачів, 25 унікальних заходів, 30 спікерів, серед яких українські книжкові експерти, сучасні дитячі письменники та навіть гість з далекої Ірландії, автор світового бестселера Артеміс Фаул”, Йон Колфер. Програма фестивалю 2017 року не поступається в розмаїтті тем та вікових категорій відвідувачів: від заходів для батьків до заходів для дошкільнят, приділяючи особливу увагу цього року підліткам. Протягом трьох днів у ТРЦ “Караван” працюватиме зона вільного читання, майстер-класи, театральні вистави та квести. Детальну інформацію про всі заходи шукайте за цим посиланням.
 
knigopodorozh          knigopodorozh
 
Програма заходів
 
з 11 по 15 грудня"Класні читання"
Тижневий тур по школах України від видавців та книжкових блогерів, людей, для яких читання — це не домашнє завдання, а життєва необхідність. Зарядіться їхньою енергією та переконайтеся, що читати завжди корисно, весело та модно.  Детальніше тут.
Де: у різних школах України.
 
з 15 по 17 грудня з 10:00 до 21:00 — зона вільного читання з м'якими подушками; книжковий ярмарок та море книжок-подарунків до дня Миколая; можливість відправити святкову листівку в будь-яку точку країни "Поштою добра" від Укрпошти та оформити підписку на дитячі видання для дитячих будинків.
Де: другий поверх (вхід біля сцени) ТРЦ "Караван", вул. Героїв Праці, 7, м. Харків.
 
15 грудня, 14:00 воркшоп "Навіщо мені хімія? Як працюють знання на практиці" 
Дізнайтеся, як знизити ризик глобального потепління шляхом зменшення споживання яловичини; як перестати забруднювати атмосферу, перероблюючи органічні відходи вдома та багато іншого.
Де: НТУ "ХПІ", електрокорус, 1 поверх, вул. Кирпичова, 2, м. Харків.
 
15 грудня, 17:00відкриття фестивалю
Зарядіться настроєм на всі три дні найкнижковішої події зими — фестивалю "КнигоПодорож". На вас очікує запальна шоу-програма з танцями, цікавими розвагами та приємними сюрпризами.
Де: сцена ТРЦ "Караван", вул. Героїв Праці, 7, м. Харків.
 
з 15 грудня по 15 лютогоконкурс ілюстраторів "Книга, на яку чекає світ"
Станьте автором та ілюстратором найкращої дитячої книги-картинки. Книга-переможниця буде надрукована видавництвом “Ранок”, представить Україну на щорічній міжнародній книжковій виставці у Франкфурті та подорожуватиме світом на новеньких марках “Укрпошти".
Детальніше за посиланням.
 
з 15 по 17 грудня з 15:00 по 18:00онлайн-марафон "Досвід літераторів"
Приєднуйтеся до онлайн-марафону, під час якого відомі культурні діячі розкажуть про те, які скіли потрібні сучасному підлітку, аби насолоджуватися життям. Детальніше тут
 
16 грудня, 12:00 воркшоп "Як стати популярним книгоблогером"
Поспілкуйтеся найвідомішими книгоблогерами України — TheBookOfEibon, Annikablog, Nata+books, Людою Дмитрук, — дізнайтеся, як залучити на свій канал тисячі підписників та створювати віральні відео. 
Де: смарт-кафе "BrickLab", вул. О. Яроша, 18, м. Харків.
 
16 грудня, 14:00вистава "Мишеня Міні у Країні книг"
Зустріньтеся з кумедним мишеням Міні, яке понад усе на світі обожнює книжки. На вас чекає купа гумору, нових знань та веселощів.
Де: другий поверх (вхід біля сцени) ТРЦ "Караван", вул. Героїв Праці, 7, м. Харків.
 
16 грудняфлешмоб "Відчуй запах книги"
Вдихайте найприємніші запахи у світі, чекіньтеся на заданих геолокаціях та діліться враженнями на своїх сторінках у соцмережах. Той, хто назбирає найбільшу кількість “запашних” місць отримає приз: 1000 гривень на придбання книжок у мережі магазинів “Книголенд”. Також книгу в подарунок отримає один із учасників, якого ми оберемо за допомогою рандому. Детальніше за цим посиланням.
 
17 грудня, 13:00 квест "Знайди книжковий смаколик"
Детективний квест для молодших школярів, у якому головне завдання — допомогти авторові віднайти всі загублені ним книги. Переможці отримають книгоподарунки. 
Де: другий поверх (вхід біля сцени) ТРЦ "Караван", вул Героїв Праці, 7, м. Харків.
 
17 грудня, 15:00воркшоп для батьків "Як обирати книги дітям"
Як у розмаїтті дитячих книжок знайти ту, яка сподобається маленькому читачеві й принесе найбільшу користь? Досвідом поділиться матуся-видавчиня Наталія Коваль.
Де: антикафе "Рівень", другий поверх, пров. Подільський, 6-А, м. Харків.
 
afisha_knigopodorozh

Долучайтеся до фестивалю та проведіть незабутні дні у книжковому світі "КнигоПодорожі"!
Якщо ви хочете приєднатися до наших заходів усім класом, то пишіть нам на електронну адресу [email protected] або звертайтеся за телефоном +38 067 570 91 62
 
Вам зовсім не треба витрачатися, щоб наповнити свій грудень веселими, корисними та затишними днями, бо вхід на всі заходи фестивалю вільний.
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: