Картонки-іграшки

Цей розділ унікальний у своєму роді. Такі книги бувають лише у дитинстві. Вони виготовлені з щільного картону, який витримає будь-яке поводження з ним. Причому, хоч вони і міцні, але не важкі, щоб дитині було зручно брати книжку в ручки і розглядати вдома, або взяти на прогулянку, якщо захочеться. Такі книги чудово працюватимуть і на навчання, і задля розважання. Картонки-іграшки містять різноманітні теми, можуть бути доповнені героями, які фізично можуть подорожувати разом із малюком сторінками книг, містити сторінки-пазли, розкладатися в тривимірні об'ємні картинки, містити віконця, які потрібно відкрити, щоб подивитися, що ж за ними ховається та багато чого іншого цікавого.

Яку картонку-іграшку підібрати дитині?

Книжкове видавництво Ранок випустило серію пізнавальних книжечок «Відгадай-но». Вона розроблена для найменших, сторінки зручні для дитячих ручок. Серія книг просто чудова. Картинки яскраві та реалістичні, вирізані із щільного картону за формою тварини або предмета, що зображена на малюнку. Вона буде служити вам довго, тому що картон не так просто зім'яти або порвати. Навіть найменшим діткам до року сподобається знімати картинки зі шнурочка, розглядати зображення, слухати добрі віршики-загадки. Дитина сама із задоволенням нестиме цю чудову книжечку батькам, щоб почитали. Пізніше слухатиме загадки, і називатиме відгадку. Віршики допоможуть дитині у формі гри запам'ятовувати нову інформацію, і змусять ворушитися сірі клітинки. Сторінки у будь-якій книзі із серії скріплені між собою шнурочком. Картинки можна знімати та грати окремо. Наприклад, у книзі «Наш сад», можна вигадати завдання – розділити фрукти на солодкі та кислі, з твердою шкіркою або з м'якою. Ігор можна вигадати скільки завгодно, поле для розгулу фантазії широке. У серії Ви зможете підібрати загадки на окрему тему, з якою зараз хоче познайомитися ваш малюк - про фігури, кольори, комах, мешканців моря, улюблені іграшки, овочі чи фрукти, город чи сад, домашніх тварин чи диких.

Книги-панорами – це книжки, які викличуть непідробне захоплення у вашої дитини. Та що там казати, якщо навіть дорослий легко порине у казку, відкривши розворот. Особливість даної продукції у тому, що коли ви перевертаєте сторінку, перед очима розгортається об'ємна модель. Книга-панорама буде чудовим подарунком малюкові до будь-якого свята. Адже вона подарує повне відчуття казки. "Гидке каченя. Книжка-панорамка» розповість усім нам відому повчальну історію про те, наскільки важливо у будь-якій ситуації залишатися собою, що зовнішність - це не головне, важливо любити себе і бути впевненим у собі. Вся історія супроводжується приголомшливими об'ємними ілюстраціями, що точно вразить малюка та відкладеться у його пам'яті. По книгах-панорам ще дуже здорово вивчати такі приводи як «за», «перед», «біля» і т.д. – усе пояснюється наочним прикладом.

Панорамна книга-розкладачка «Удень. Аудіо-бонус» із серії «Що відбувається навколо?» йде із «сюрпризом». Ви можете читати з малюком віршики та розглядати яскраві милі ілюстрації, або ж розгорнути книгу повністю та включити аудіо-вірш. Дитині буде цікаво розглядати малюнки з фоновим прослуховуванням віршика.

Книга «Лічба до 10. Круть-верть!» у легкій ігровій формі навчить дитину рахунку до 10. Крути колесо, рахуй та отримуй задоволення. Також потрібно буде відповідати на запитання та відкривати віконця.

Чому варто обрати ranok.com.ua?

На нашому сайті широкий вибір картонок-іграшок на будь-який вік та тематику. Дитині точно сподобаються яскраві цупкі книжечки, які розважать та навчать.

Завдяки зручній системі пошуку, Ви обов'язково знайдете саме ті книги, які порадують Вас та малюка. А завдяки широкому асортименту літератури для дітей, обмежитися покупкою якоїсь однієї книжечки навряд чи вдасться.