Шкільна канцелярія

Як Ви уявляєте собі у голові картинку «школяр»? Перше, що спадає на думку – шкільний рюкзак. А у рюкзаку лежить пенал. Кулькові ручки, олівці, папки, клей та багато іншого – усі ці канцелярські дрібниці міцно увійшли у побут у наші дні. Вони є необхідними допоміжними матеріалами кожного учня. У школі треба на чомусь писати, чимось писати, кудись все це складати, якщо зробив помилку – підтерти, щось склеїти, щось скріпити. Організація навчального процесу дозволить максимально сконцентруватися на навчанні, та не відволікаючись досягти результату.

Це максимально стандартна картинка для наших днів. А із чого все починалося?

Перші ручки виготовлялися із тростини та датувалися 3000 роком до н.е. Вони використовувалися до Середньовіччя, але поступово вийшли з ужитку, та були замінені пір'ям великих птахів, приблизно у 7 сторіччі. Перша кулькова ручка з'явилася в 1888 році, що не так вже й давно. Вона була винайдена для того, щоб зручно було маркувати коробки та ящики. Завдяки цьому винаходові сучасні діти у школі мають можливість не заправляти ручку чорнилами та залишатися чистими.

Папір теж пройшов довгий шлях. Стародавні єгипетські писарі використовували папірус. У Китаї вигадали папір приблизно в 105 році н.е., тому що на шовку було писати дорого, а бамбук був заважкий. Міністр-радник Китаю підглядів ідею створення паперу в ос. Він зробив перший папір за технологією, за якою оси робили свої гнізда.

На нашому сайті Ви знайдете сучасну канцелярію високої якості:

  • Коректори. Дозволяють акуратно виправити помилку.
  • Клей. Широкий вибір для різних поверхонь.
  • Планери. Допомагають з організацією справ.
  • Транспортири, трикутники, лінійки дерев'яні та пластикові. Можна підібрати лінійки із таблицями множення або трафаретами.
  • Папки для акварелі, папки-конверти, папки на кнопках. Дозволяють організувати простір.
  • Стакани-непроливайки. Мають кришку з отвором та заглиблення для зручного розміщення кісточки.
  • Ножиці.
  • Дошки для ліплення. Створені для зручної роботи із пластиліном, дозволяють залишати робочий стіл у чистоті, та вчать дитину організовувати процес, не розкидаючи робочі матеріали по столу.
  • Обкладинки на зошити та на підручники.
  • Лічильні палички.
  • Папір для креслення.
  • Степлери. Раніше папір між собою зшивали нитками чи скріплювали скріпками. Степлер є максимально зручним рішенням, яке дозволяє міцно і швидко скріпити потрібні папери.
  • Закладки для книг. Це така дрібниця, начебто, але наскільки цей предмет корисний. Скільки разів Ви читали книгу, закривали її, а потім не могли знайти, на якій сторінці закінчили читання? До винаходу закладок люди загинали краєчки сторінок, що псувало зовнішній вигляд книги. Та й загалом книги треба поважати і ставитися до них дбайливо. Тому рекомендуємо Вам підібрати закладку на нашому сайті.
  • Віяла. Легкий спосіб у форматі гри познайомити дитину з певною темою. На віяло наноситься чи наклеюється різна інформація. Наприклад, з віялом «цифри» дитина навчиться та закріпити знання цифр, що є актуальним для початкової школи.

Також Ви знайдете у нас точилки для олівців, ластики, канцелярський скотч різної ширини, магніти для дошок, кольорову крейда і багато іншої дрібної шкільної канцелярії.

Чому ми?

У розділі шкільної канцелярії Ви знайдете усі допоміжні матеріали, які знадобляться вашій дитині для навчання. На нашому сайті ranok.com.ua широкий вибір, зручні фільтри. А також, якщо Вам буде необхідно, ми надаємо будь-яку допомогу онлайн із питань, що цікавлять.