Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Методичні рекомендації до зошита майбутнього першокласника

Методичні рекомендації до зошита майбутнього першокласника

Методичні рекомендації до зошита майбутнього першокласника

Знятий з виробництва
  • Код виробника: Д15902У
  • ISBN: 978-617-540-573-4
  • Вага: 0.10
  • Формат, мм: 145х215
  • Кількість сторінок: 128
  • Мова видання: Українська
  • Вік: 5-6
  • Обкладинка: М'яка
Анотація
Посібник «Методичні рекомендації до “Зошита майбутнього першокласника”» відповідає вимогам базової програми «Я у Світі», програми роз­витку дітей «Впевнений старт» і забезпечує реалізацію ­завдань, визначених у розділах «Пізнавальний розвиток», «Мовленнєвий розвиток».
У методичних рекомендаціях визначено освітні завдання кожної теми, очікувані результати та шляхи їх досягнення, докладні інструкції щодо виконання кожного завдання. Посібник містить і допоміжний матеріал: короткі відомості з теми, вірші, загадки, скоромовки тощо, які сприяють ­образному сприйняттю теми.
Методичні рекомендації до «Зошита майбутнього першокласника» адресовані батькам, педагогам дошкільних, загальноосвітніх закладів, на базі яких здійснюється підготовка дітей до шкільного життя.
Це видання розроблене з метою надання кваліфікованої методичної допомоги всім дорослим, що опікуються підготовкою дитини до навчальної діяльності у школі. Методичні рекомендації до «Зошита майбутнього першокласника» адресовані батькам, педагогам дошкільних, загальноосвітніх закладів, на базі яких здійснюється підготовка дітей до шкільного життя. Методичні рекомендації допоможуть диференціювати обсяги розвивальних, виховних, навчальних завдань освітньої роботи з дітьми старшого дошкільного віку, враховуючи різну періодичність, тривалість охоплення дітей організованими освітніми впливами в умовах тієї чи іншої форми здобуття дошкільної ­освіти.
Читати повністю
Відгуки покупців
#
На даний момент список відгуків порожній
Залиште свій відгук про товар
Залишити відгук
Ваше ім'я*
Email*
Ваш відгук*
Інші книги з цієї серії
Спіннер Дивитися усi книги