(057) 727 70 90
(067) 546-53-73
(066) 332-97-99
(073) 442-39-26
з 8-30 до 21-00 (пн-сб)

Укр.Рус.
Змінити мову сайту
Безкоштовна доставка
при замовленні від 400 грн.
0Усього товарів 0На сумуОформити замовлення
Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв
123-Б7504У

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Цiна товару, грн:

17.50В кошик
soc-seti
АнотацiяВiдгуки

Пропонований посібник містить: - методичні рекомендації до проведення навчальних занять; - відомості про технології приготування кулінарних страв; - види і правила механічної та теплової кулінарної обробки продуктів і напівфабрикатів; - правила складання меню; - основи калькуляції та обліку.

Код:123-Б7504У

Кількість сторінок:

Формат, мм:145х200

Мова:укр.

Обкладинка:

Iнформацiя вiдсутня.

Iнформацiя вiдсутня.

Середня оцiнка

усього 0 вiдгукiв

ДОДАТИ СВІЙ КОМЕНТАР:

Ваша оцiнка

Ім’я (обов’язково)

Пошта (e-mail) (обов'язково)





обновить
Оновити