(057) 727 70 90
(067) 546-53-73
(066) 332-97-99
(073) 442-39-26
(067) 573-53-83 (Viber)
з 8-30 до 21-00 (пн-пт)з 9-30 до 21-00 (сб)Зателефонуйте мені
Укр.Рус.
Змінити мову сайту
Кошик
0
123-З530121У
Біологія. 8 клас. 1 семестр. Навчально-моніторинговий комплект.
Іонцева А.Ю.
123-З530121У

Біологія. 8 клас. 1 семестр. Навчально-моніторинговий комплект.

Іонцева А.Ю.

Кількість сторінок:65

Формат, мм:200х256

Weight:0.1650 кг

Обкладинка:М'яка

Мова видання:Укр.
Анотацiя
Навчальний-моніторинговий комплект з біології складається з "Навчального зошита", вкладки "Заліковий зошит" та інтернет-додатка, відповідає новій програмі з біології для 8 класу загальнооствітніх навчальних закладів і містить матеріал 1 семестру. У "Навчальному зошиті" матеріал розподілено за уроками. У кожному уроці виділено рубрики: "Теоретичний матеріал", "Розв'язуємо в класі", "Розв'язуємо вдома". Рубрика "Теоретичний матеріал" містить стислий виклад теоретичних матеріалів, які повинні засвоїти учні під час вивчення певної теми. У рубриках "Розв'язуємо в класі" і "Розв'язуємо вдома" подано практичні завдання і виділено місце для їх розв'язання.
Видання можна використовувати в комплекті з будь-яким підручником біології для 8 класу.
Ви можете замовити електронну версію у захищеному форматі PDF. Для цього натисніть на "Придбати електронну версію".
Turn Expand
Змiст
Розділ I. Вступ
Урок 1. Організм людини як біологічна система. Різноманітність клітин організму людини 4
Урок 2. Тканини 6
Урок 3. Органи. Фізіологічні системи. Регуляторні системи організму людини 8
Урок 4. Значення знань про людину для збереження її здоров’я 10
РОЗДІЛ II. Обмін речовин та перетворення енергії в організмі людини
Урок 5. Обмін речовин та перетворення енергії в організмі людини — основна властивість живого 12
Урок 6. Склад харчових продуктів. Їжа та її компоненти. Значення компонентів харчових продуктів 14
Урок 7. Харчування та обмін речовин. Харчові та енергетичні потреби людини 16
РОЗДІЛ III. Травлення
Урок 8. Огляд будови травної системи 19
Урок 9. Процес травлення в ротовій порожнині та шлунку. Регуляція травлення 21
Урок 10. Процес травлення в кишечнику. Регуляція травлення. Всмоктування 23
Урок 11. Харчові розлади та їх запобігання 25
РОЗДІЛ IV. Дихання
Урок 12. Значення дихання. Система органів дихання 27
Урок 13. Газообмін у легенях і тканинах 29
Урок 14. Дихальні рухи. Нейрогуморальна регуляція дихальних рухів 31
Урок 15. Профілактика захворювань дихальної системи 33
РОЗДІЛ V. Транспорт речовин
Урок 16. Внутрішнє середовище організму. Кров, її склад та функції. Лімфа 35
Урок 17. Зсідання крові. Групи крові та переливання крові 37
Урок 18. Система кровообігу. Лімфообіг 39
Урок 19. Серце: будова та функції. Робота серця 41
Урок 20. Будова та функції кровоносних судин. Рух крові. Кровотечі 43
Урок 21. Серцево-судинні хвороби та їх профілактика 45
РОЗДІЛ VI. Виділення. Терморегуляція
Урок 22. Виділення — важливий етап обміну речовин 47
Урок 23. Будова і функції сечовидільної системи 49
Урок 24. Значення і будова шкіри 51
Урок 25. Терморегуляція 53
РОЗДІЛ VII. Опора та рух
Урок 26. Значення опорно-рухової системи, її будова та функції. Кістки, хрящі 55
Урок 27. Огляд будови скелета. З’єднання кісток 57
Урок 28. Функції і будова скелетних м’язів. Робота м’язів. Втома м’язів 59
Урок 29. Основні групи скелетних м’язів 61
Урок 30. Розвиток опорно-рухової системи людини з віком 63
Turn Expand
ДодаткиВiдгуки Залишити вiдгук
Залишити вiдгук
обновить
Оновити
Поля з (*) є обов’язковими для заповнення.
К этой позиции бесплатно прилагается скретч-карта