Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Фізика. 9 клас: Майстер-клас: розробки уроків (під програму)

Фізика. 9 клас: Майстер-клас: розробки уроків (під програму)

Фізика. 9 клас: Майстер-клас: розробки уроків (під програму)

Снят с производства
  • Код производителя: Т7162У
  • ISBN: 978-966-672-614-1
  • Вес: 0.19
  • Формат, мм: 145х215
  • Количество страниц: 256
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
  • Класс: 9
Аннотация
Посібник складений відповідно до програми з фізики для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів (11-річна школа) і може бути використаний при роботі за будь-яким чинним підручником. Посібник являє собою розробки уроків, які містять стислий конспект викладення навчального матеріалу, комплекс завдань і вправ для його перевірки й закріплення, додаткові й творчі завдання для розв’язування в класі та вдома, цікаві фізичні факти, які дозволять зробити урок яскравішим. У додатку до посібника містяться описи самостійних дослідів і спостережень учнів (автори С. В. Каплун, В. Г. Решетняк), які можуть бути запропоновані на будь-якому етапі уроку, а також як додаткові експериментальні дослідницькі завдання. До посібника безкоштовно додається календарно-тематичне планування. Призначено для вчителів фізики й студентів педагогічних вузів.


Посібник складений відповідно до нової програми з фізики для 9 класу загальноосвітніх навчальних закладів і може бути використаний при роботі за будь-яким чинним підручником. Посібник являє собою розробки уроків, які містять стислий конспект викладення навчального матеріалу, комплекс завдань і вправ для його перевірки й закріплення, додаткові й творчі завдання для розв’язування в класі та вдома, цікаві фізичні факти, які дозволять зробити урок яскравішим. До посібника безкоштовно додається календарно-тематичне планування.
Призначено для вчителів фізики й студентів педагогічних вузів.  
Читать полностью
Отзывы покупателей
user оля
21.11.2013
Эту книжку скачать можно??????
admin Админ
22.11.2013
Можно купить электронную версию, нажав на ссылку "Придбати електронну книгу". После этого Вы перейдете на сайт e-ranok.com.ua. На нем выбирайте способ оплаты и Вам прийдет ссылка на скачивание книги.
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*