(057) 727 70 90
(067) 546-53-73
(066) 332-97-99
(073) 442-39-26
(067) 573-53-83 (Viber)
з 8-30 до 21-00 (пн-пт)з 9-30 до 19-00 (сб)Зателефонуйте мені
Укр.Рус.
Змінити мову сайту
Кошик
0
123-Б7504У
Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв
Павх С.
123-Б7504У

Практикум вчителя праці. Культура харчування. Технологія приготування кулінарних страв

Павх С.

Формат, мм:145х200

Weight:0.1300 кг

Мова видання:Укр.
Анотацiя
Пропонований посібник містить:
- методичні рекомендації до проведення навчальних занять;
- відомості про технології приготування кулінарних страв;
- види і правила механічної та теплової кулінарної обробки продуктів і напівфабрикатів;
- правила складання меню;
- основи калькуляції та обліку.
Turn Expand
Вiдгуки Залишити вiдгук
Залишити вiдгук
обновить
Оновити
Поля з (*) є обов’язковими для заповнення.