Переходь на українську ua
Каталог
Е-книги
График работы:
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
с 9-00 до 21-00 (пн-пт), с 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги

Тестові завдання. 4 клас. Скарбничка уважного читача до підр. Науменко В.О.

Тестові завдання. 4 клас. Скарбничка уважного читача до підр. Науменко В.О.

Тестові завдання. 4 клас. Скарбничка уважного читача до підр. Науменко В.О.

Издательство:
Литера ЛТД
Снят с производства
  • Код производителя: Л0641У
  • ISBN: 9789661786027
  • Вес: 0.07
  • Количество страниц: 64
  • Язык издания: Украинский
  • Обложка: Мягкая
  • Класс: 4
Аннотация
Посібник укладено з метою навчити моложших школярів бути уважними під час читання текстів, звертати увагу на всі елементи твору, не випускати з-під уваги найменших його дрібниць. Тестові завдання посібника можна використовувати на будь-якому етапі роботи з текстом. Особливо ефективними вони є після першого прочитання твору, коли вчитель і сам учень можуть визначити рівень уважності прочитання та можливість подальшої роботи над твором.
Читать полностью
Содержание книги
У КРАЇНІ ДАВНИНИ

МІФИ

Єгипетські міфи «БОГ СОНЦЯ РА» «РА ТА АПОП» Міфи Давньої Греції «ПАНДОРА» Слов’янські міфи Сергій Плачинда. «БІЛОБОГ І ЧОРНОБОГ» ВІД МІФУ ДО КАЗКИ Легенди «ТОПОЛЯ» (Народна легенда) Богдан Чалий. «ДУМА ПРО КИЯ ТА ЙОГО СЛАВНИЙ РІД» Притчі Леонардо да Вінчі. «ЛЕБІДЬ» Казки (соціально-побутові) Українська народна казка «ЗОЛОТИЙ ЧЕРЕВИЧОК» Киргизька народна казка «ЗЛАГОДА»

КРАСА СВІТУ В ХУДОЖНЬОМУ ТВОРІ Василь Сухомлинський.

«КРАСА, НАТХНЕННЯ, РАДІСТЬ І ТАЄМНИЦЯ» Лірика Тарас Шевченко. «РЕВЕ ТА СТОГНЕ ДНІПР ШИРОКИЙ» Тарас Шевченко. «ЗА СОНЦЕМ ХМАРОНЬКА ПЛИВЕ» Леся Українка. «ВЖЕ СОНЕЧКО В МОРЕ СІДА» Дмитро Павличко. «ЕТЮД ПРО ХЛІБ» Пейзаж у прозових творах Василь Чухліб. «ЧОМГА І ВЕСНА» За Олесем Гончаром. «СОЛОВ’ЇНА СТОРОЖА» У КРАЇНІ ДИТИНСТВА ЖАНРИ ПРОЗИ Оповідання Борис Грінченко. «КСЕНЯ» Всеволод Нестайко. «ТРОЄ ЗА ПАРКАНОМ» Михайло Слабошпицький. «СЛАВКО І ЖАКО».

Перший уривок Михайло Слабошпицький. «СЛАВКО І ЖАКО».

Другий уривок Михайло Слабошпицький. «СЛАВКО І ЖАКО».

Третій уривок Василь Чухліб. «ГОЙДАРИКИ» Василь Чухліб. «ДИКІ КАЧЕНЯТА» Повість Олесь Донченко. «ЛІСНИЧИХА». Дівчинка над струмком Олесь Донченко. «ЛІСНИЧИХА». На лісовій галявині Олександр Довженко. «ЗАЧАРОВАНА ДЕСНА».

Перший уривок Олександр Довженко. «ЗАЧАРОВАНА ДЕСНА».

Другий уривок Олександр Дерманський. «ЧУДОВЕ ЧУДОВИСЬКО». Чемпіон з Баранців У КРАЇНІ ГУМОРУ ГУМОРИСТИЧНІ ТВОРИ Жартівливі вірші Грицько Бойко. «ХВАСТУНЕЦЬ» Ірина Жиленко. «ПАВУЧОК — РУДИЙ БОЧОК» Комічні оповідання Остап Вишня. «БЕКАС» Григір Тютюнник. «БІЛА МАРА».

Частина перша Григір Тютюнник. «БІЛА МАРА».

Частина друга У КРАЇНІ ЗНАНЬ ТВОРИ З НАУКОВОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ Науково-художні оповідання Анатолій Давидов. «СВІДКИ МИНУЛИХ ЕПОХ» Паола Утевська. «ГОСТІ З ДАЛЕКИХ БЕРЕГІВ» Історичні оповідання Антін Лотоцький. «ОЛЬГА ПЕРЕВІЗНИКІВНА» Повість-казка Віктор Близнець. «ЗЕМЛЯ СВІТЛЯЧКІВ».

Уривок перший Віктор Близнець. «ЗЕМЛЯ СВІТЛЯЧКІВ».

Уривок другий У КРАЇНІ СВІТОВОЇ ЛІТЕРАТУРИ ТВОРИ ЗАРУБІЖНИХ ПИСЬМЕННИКІВ Оповідання Микола Носов. «МИШКОВА КАША» Повість-казка Льюїс Керролл. «АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС».

Частина І. «У кролячій норі»
Читать полностью
Отзывы покупателей
#
На даный момент список отзывов пуст
Оставте свой отзыв о товаре
Оставить отзыв
Ваше имя*
Email*
Ваш отзыв*