Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
100 причин, щоб завітати на Книжковий Арсенал. Новинки видавництва “РАНОК”
15.05.2018
Що почитати?
Полюбляєте читати щойно надруковані книги? Ми - так. Тож коли технічний редактор Олена приносить у відділ книгу з типографії, нашій радості немає меж: “Мою Фіранку принесли!”, “Дайте мені Школу погортати!”... Обожнюємо Книжковий Арсенал за те, що таких моментів у квітні-травні стає трохи більше. Цього разу понад 100 новинок. Їх ви побачите на нашому стенді, а деякі вже є на сайті. Отож раді представити  must read новинки від “Ранку” для найменших, дошкільників, молодших школярів та підлітків.
                        
Коли smm-менеджер Юля тримає ці книги у руках, її перші слова “мі-мі-мі”,  “вони конче необхідні діткам моєї подруги”. Усе це про книги для найменших.





Серія “Контрастна книжка для немовляти”. Немовлята спочатку бачать світ чорно-білим. Тому ми створили для них ці книжечки з контрастними чорно-білими картинками. Так, їх можна “читати” вже з перших днів життя Серія книг “Неймовірні тварини”. Відігнувши клапан сторінки, малюк перетворить звичайну тварину на вигадану. Чи можна уявити веселіший спосіб знайомства з протилежностями, тваринами, лічбою… “Познайомся з нами” -  картонні книжечки для першого знайомства зі світом тварин. Кожна книга - нове середовище існування. Родзинкою книг є сучасний лаконічний дизайн. Великі яскраві картонки серії “Пізнаю світ” допоможуть дитині познайомитися зі світом навколо. Дуже цікаво знаходити в книгах предмети, які оточують малюка в житті. “Пригоди в наліпках”. У цих книгах немає слів, проте є наліпки і багато простору для фантазії. Дитина зможе вигадати власну історію у місті, вдома або в супермаркеті за допомогою яскравих наліпок. “Малюкові про все на світі” - збірник тем, з якими цікаво познайомитися малюкам від 1 року. Тут одяг, форми, пори року, погода, овочі, професії... 1 книга - 22 теми.

За право першими потримати ці книги в руках у неважкій вазі змагалися PR-менеджер Оля та дизайнер Олена. Бо їхні дошкільники чекають на ці книги.     





Серія “Слухай серцем” може стати  дієвим інструментом для розвитку емоційного інтелекту дитини. Книги допоможуть дорослим і дітям спільно проговорювати та глибше розуміти важливі емоції й почуття. Коли малюк ставить  безліч запитань, на допомогу батькам прийде “Моя перша енциклопедія”. Відповіді в картинках дитина знайде на сторінках цієї книжки-розкладайки.  Разом з малюком знайдете відповідь на такі питання: “Звідки в крані вода?”, “Як народжується метелик?”, “Як виникає дощ?” та ін. “Найкраща у світі фіранка” -  кумедна книга-картинка про пригоди найкращих друзів з мультяшними ілюстраціями. У видавництві ми її називаємо найсмішнішою книгою з усіх книг.   Книга “Про що думає слон?” - це безліч цікавих фактів про слонів. Малюк зможе розглянути тваринку з усіх боків та спробувати поглянути на світ її очима.  У книзі про те, чому в слона такі великі вуха, як він купається і що любить їсти на сніданок. Серія “Англійська в наліпках”.  Кожен розворот книги - це новий розділ, де англійські слова треба доповнити стікерами. Чудовий тандем англійської та наліпок зробить навчання яскравішим. Кожна книга серії “Як малювати” налічує понад 100 проектів для малювання та містить покрокові інструкції на кожному розвороті. Чудернацькі тварини або дивовижні автомобілі - реальність, фантазія дитини, яскравий олівець та книга.

Керівниця відділу маркетингу Інна просто шаленіє від книг для молодших школярів. Її  важко відірвати від таких новинок.





“Зірки PRO…” - це фаново-пізнавальні книги, які написали зірки шоу-бізнесу України, щоб привернути увагу до проблеми збереження природи. До кожної книги додаються стікери зі списком добрих справ, які можна зробити для тваринок. У першій хвилі вийдуть книги Олександра Педана, Олексія Потапенко та Олексія Горбунова. “Читальня” - дбайлива серія дитячих книг для порівневого читання поповнюється новинками.  Ще шість нових книжечок і три рівні складності, що дозволяє підібрати текст в залежності від навичок дитини та її інтересів. “Подорож до дивовижного світу тварин”  - спільний проект з Tetra Pak, ця книга надрукована на переробленому папері, виготовленому в Україні.  З віммельбухом дитина вирушить у навколосвітню пошукову експедицію, відкриє нові види істот та дослідить невідомі місцевості. “Лицар-дракон” - огидно-кумедна середньовічна серія, такого ще не було. Хлопчик-дракон вирішив стати лицарем… А лицарі у Середньовіччі полюють на драконів. Розумієте у чому епік фейл? “Крутезна інфографіка”. Під обкладинкою цього анатомічного атласу міститься купа інформації про організм людини! Уявімо, що він функціонує, як велике місто, а отже в ньому є будинки (скелет і шкіра), система міського транспорту (кровообіг), ресторани (травна система), парк розваг (слух), кіностудія (зір), магазини (генетика), Кремнієва долина (мозок) і навіть музей жахів.

Танці з новими підлітковими книгами влаштовує ком’юніті-менеджер Саша, яка одразу надсилає новинки молодшій сестрі.





“Школа Добра і Зла” - серія для шанувальників фентезі та казок. “Герої Олімпу” - продовження історії про Персі Джексона. “Звіродухи” -  цикл романів про світ Ердас, де діти проходять особливу церемонію Нектару для виклику звіродуха. “Том Гейтс” - щоденник з дудлами бешкетного Тома. “Агенція батьків”. Головний герой потрапляє до світу, де діти обирають батьків.

Більше про підліткові книги читайте тут.

Аби ближче познайомитися з книжечками, зазирайте на прямомий ефір 23.05 о 13.00 за посиланням. 

Погортати,  почитати та потанцювати з книгами можна на Книжковому Арсеналі. Ми готуємося, а Олена  вже приносить нову надруковану книгу! Ходімо читати)




Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: