Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
"4 зуби" - чистити зуби стає веселіше
21.08.2018
Що почитати?
Часто батьки стикаються з проблемою, як навчити дитину регулярно чистити зуби. 
Тематичні щітки, зубні пасти зі смаком полуниці і таке інше не допомагають прищепити любов до цього заняття.  Малюк вигадує що завгодно і ховається де завгодно, аби тільки не йти до ванної кімнати. 
Питання складне, проте вихід все ж таки є. Яскрава книжка-картинка «Чотири зуби» врятує сім’ї від карієсу. 
 
 
Головна героїня маленька дівчинка Леся стане найкращою подружкою вашому малюку. Дитина носитиме книгу з собою усюди. Вам навіть доведеться зробити окрему поличку у ванній кімнаті для книги, бо з цієї миті без зрозумілої веселої інфографіки вона чистити зуби не забажає. 
«— Я навчу тебе чистити зуби, — сказала вона».
Діти завжди люблять ділитися своїми новими знаннями. Леся – не виключення! Її спроби знайти того, кому б знадобилися ці знання про гігієну навіть вийшли за межі будинку! Та ба! На жаль, нікому вони не стали в пригоді. Окрім декого найменшого. 
«— Чому ти сумуєш? – спитала Ніна.
— Я хочу поділитися цінним знанням, але нікому це не потрібно. Хіба в тебе є зуби? — спитала Леся крізь сльози. — Ти ж ще зовсім маленька.
— Аж чотири!»
 
 

Фішки книги:
1. Завдяки цій книзі діти зрозуміють, як важливо чистити зуби й із задоволенням проводитимуть час у ванній кімнаті разом із книгою. 
2. Леся для них  стає гарним прикладом, яким навчає, що треба допомагати близьким і ділитися знаннями. 
3. В книзі детально по-дитячому розповідається про все, що пов'язано з зубами: зубна паста, еліксир, брекети, вставна щелепа, зубочистки і т.д. - це неабияк додає знань дитині.
4. Книга «Чотири зуби» - це просто знахідка для вертуха, адже поєднує у собі книжку-картинку, інфографіку та вімельбух.
 
Про автора:
Таїс Золотковська – українська письменниця, яка збагатила українську культуру трьома збірками оповідань з перфорованими сторінками-листівками та ще трьома книгами. І цьогоріч видавництву «Ранок» поталанило видати не менш прекрасну книгу «Чотири зуби» для найменших. 

 

Про ілюстратора:
Не останнє місце в книзі-картинці займає ілюстратор, еге ж?)
Тож, не можемо вас із ним не познайомити!
Вероніка Котик – талановита дівчина, яка встигла неабияк себе реалізувати. У свої 20 з хвостиком років вона встигла отримала відзнаку у конкурсі StartAward 2017, нагороду Mom's Choise Award. Проте немає меж досконалості, тому активно продовжує вдосконалювати техніку малювання, шукати стиль і близькі теми.
Смішна, кольорова, яскрава книга «4 зуби» на довгі роки стане настільною книгою у вашій родині. 
Підійде усім, хто вже має хоча б один зуб.





Читачі про книги серії:
Оксана Ювченко (@tka4uk_oksana_). Мати дворічної дівчинки Каріни (#мойКориандр).
"Книга велика, прекрасно оформлена, а малюнки однозначно зацікавлять малюка. Ну і власне для мам, які не сплять N кількість ночей саме через ці зубчики, теж є над чим посміятися, дивіться і читайте в каруселі. Малюнок того татка, який вміє навіть голитися спеціально не сфотографувала, там такий брутальний мачокупуйте і побачите. #мойКориандр рекомендує."



 

 

 
                                                                    



  Вікторія Міхно,
  провідний редактор ВГ "Читайка" 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: