Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
5 книг, які змінять твоє уявлення про реальність
18.04.2018
Що почитати?
... батьків, казки та почуття. А ще “залізуть” до твоєї душі, сядуть на серце та звісять ноги.

Одного ранку, коли мені було 10 років, я прочитала “Маленького принца”. Саме з неї почалось моє знайомство з книгами, які хапають за серце, а ще...ще навчають не боятися перешкод, бути завжди позитивними та вірними. На сьогодні у мене назбиралася ціла колекція таких книг) Саме нею хочу й поділитися з тобою. 
 
1. “Школа Добра і Зла” 
 

Корисна інформація: автор Зоман Чейнані. Ілюстрації Якопо Бруно. Бестселер за версією “New York Times”. Рекомендується для читання тим, хто вірить у казки, мислить нестандартно, не оцінює людину за одягом.
 
Кожні 4 роки директор Школи Добра і Зла забирає з Гавалдона двійко дітей. Одна дитина потрапляє до вежі Зла, інша – до вежі Добра. Саме так сталося з Агатою та Софі. Однак, щось пішло не так… Гарна та уважна Софі опинилась у Школі Зла, а відлюдкувата та неохайна Агата– у школі Добра. Відповідь на одвічне запитання «Чому?», - ви знайдете у книзі.
 
Мораль ція історія:
 
-         за своє «довго та щасливо» потрібно поборотися;
-         зло іноді носить маску прекрасного;
-         немає у світі 100% добрих та злих людей;
-         усі принци – дурні, ну…майже всі.
 

Інформація, яка вам знадобиться: автор Девід Бадділ. Ілюстрації Джим Філд. Книга рекомендована для читання дітям, які хочуть знайти сенс у вчинках своїх родичів. Допитливі та чуйні батьки також можуть її почитати, щоб побувати  у ролі своєї дитини.
 
Баррі Бенет жив звичайним життям звичайної дитини: батько та мати не завжди розуміли його. Пересічне життя хлопчика закінчилось після сімейної сварки. За допомогою плакатного Джеймса Бонда пацан потрапляє до світу, де рулять діти. Юххху! За 5 днів йому потрібно вибрати ідеальну родину: зірок, спортсменів, багачів й т.д. На чому чи на кому зупиниться Баррі? Читайте.
 
Корисний лайфхак: десять раз обдумуй своє бажання перед тим, як погоджуватись на дивні пропозиції. 
 
3.“Звіродухи. Народжені вільними” 


 
Інформація без якої ти спокійно спати не зможеш: автор Брендон Мулл. Взагалі їх там багато.  Але перший, той що Брендон - автор №1 бестселерів за версією “New York Times”. Сподобається пошановувачам фентезі. 
 
Мріяли про чарівну тваринку та круте татуювання? Все це можливо у світі Ердас. Якщо нам видається паспорт, то там діти п'ють ритуальний Нектар. Саме так четвірка героїв отримала легендарних звіродухів. Але все не просто так. Великий Пожирач повернувся та хоче завоювати світ. Тож, дітям доведеться змиритися один з одним, потоваришувати зі своїм звіродухом та подолати Зло.
 
Від цієї книги:
 
- штирить, настільки вона крута;
- захоплює подих, бо ти тільки уяви безкінечний фентезійний світ;
- непритомнієш, у гарному сенсі від пригод, що розгортаються.  
 

 
Засекречена інформація: авторка Аніка Харпер. Суперкрута обкладинка. Таємниця досить неочікувана. Рекомендується для прочитання тим, хто розшифрує, що тут написано: “1.3.5.37.31.”
 
У міс Кари Вінтер є таємниця… Вибачте, більше нічого не можу написати…. 
 
Таємниці Кари:
 
- дізнаєтесь наприкінці книги...трішки;
- драматичні, спробу викрадення головної героїні гарантуємо.
 

Ніжна інформація: авторка Люсі Мод Монтгомері. Для романтичних осіб, які не страждають на “сльозопотоки”... Але іноді разом з емоційною книгою можна.
 
Написана в 1908 р., коли майже всі дівчата були романтичними, вірними, вірили у кохання. Пройшло 110 років і нічого не змінилося. Історія Енн допоможе розібратися у іноді доволі складних стосунках дорослості. Заодно навчить терпінню та чуйності.
 
Пориньте у минуле-сьогодення разом з цією книгою)
 
Ось така вийшла підбірка книг. Читайте та поділіться враженнями про них у @lit.bazar. А ще лайкніть цей текст! 

Олександра Кір'ян, ком'юніті-менеджер дитячої літератури видавництва "Ранок"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: