Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
7 неймовірних пригод редакторів видавництва або “back to school”
27.04.2018
Життя нашого видавництва
Одного разу дівчинка Аня з 4-В намалювала нашого книжкового Велета… Аж 2 версії: нормального та зеленого, якого всі злять.  Як сказала Аня, цей герой просто не читав наші книги. Тут ми подумали скільки таких “велетів” ще є. Почесали та нахмурили лоба … А після того, як розправили зморшки, вирішили організовувати щомісячні читання у школах Харкова.
 
Трохи нижче розповімо про 7 неймовірних пригод наших редакторів. Та як долучитися твоїй школі)
Як себе не похвалиш, цього ніхто не зробить…. ЧитАААйте…
 
Одного похмурого дня (так, напевне, комусь здалось) встала редакторка Ірина (вона з видавничої групи КАСКАД) з м’якої постелі… та поїхала до школи. Приїхала та почала читати “Фея на ім’я Поліна”.  Пригоди маленької дівчинки Поліни та чарівні загадки, що розкриває фея … все це захопило малечу) А чудове малювання доповнило казковий настрій дітей.
 
 
 
Далі пішла важка артилерія зі справжніх чаклунів - видавничої групи “МАГ”. Хто вони такі? Де вони  ховають чарівний пил? Ось саме його об 11 годині ночі шукала Настя. Шукала на столі у відомого ілюстратора Павла , серед міні-книг . Знайшла лише під подушкою у себе вдома! Навіщо їй пил? Все просто… Настя йшла до школи боротися з дитячими страхами та читати книгу “Страхи: від переляку до сміливості”. Що там сталося запитайте у Насті) Але діти більше не боялися темряви, спілкуватися з динозаврами та навіть заглядати під своє ліжко.
 
 
 
Дивилася на це “діло” дівчинка-чарівниця Ірина. І вирішила, що потрібно і їй побороти дитячих динозаврів-велетів. Взяла історії Нурії Рока і поїхала до 1 класу. 
У чорному-чорному класі….. (тому що вікна закрили)  Іра з дітками читали й малювали. Вони говорили про свої страхи. Зійшлися на тому, що більшість боїться пожеж. Проговорили причини страхів, як діяти при пожежі. І з того часу ніхто не боїться екстримальних ситуацій. Хіх і Іра також)
 
 
 
Четвертою у цьому магічному колі стала магіанна Анастасія. Саме її діти прозвали Анджеліною Джолі. Вірніше … вони її так намалювали. Магічного пилу вона не витрачала… Вирішила бороти страхи своєю паличкою. Все відбувалось у неймовірній таємниці… Компонентами успішної боротьби зі страхами стали: власне читання “Страхи: від переляку до сміливості”, тести, малювання, цікаві завдання. Інше - таємниця! Запросіть Настю до себе і вона вам покаже).
 
 
 
Старших учнів “взяли на себе” круті дівчата із “Ігр”. Ця видавнича група мріє про спільну назву. Є пропозиції? Пишіть у коментарях до цієї статті. А поки...
 За головну у них була Інна. У неї є чарівний кіт на ім’я Томеліускорнаріс. Саме він порадив нашому редактору завітати до школи та почитати “Школу чарівних тварин” . На заході кожна дитина дізналась, яку чарівну тваринку вона отримає. Чи приходив до класу власник Чарівної крамниці, Інна не говорить, бо “Чарівна зоологічна крамниця - це сувора таємниця. І так має бути завжди!”. Але Томеліускорнаріус залишився задоволеним. 
 

 
Річка Лопань, повний штиль. Юна піратка Таня , після роока (тип соку, що п’ють харківські пірати)  вирушила читати історію про інших піратів. Йо-хо-хо! “Веселі Роджерси” та роока сподобалася всім! Діти уявляли себе юними піратів та читали веселі книжкові пригоди) А з тебе вийде крутий пірат?
 
 
 
Ви не загубили ведмежа у синьому пальто та червоному капелюсі? Хіх… З Лондону він на запрошення Віки завітав  до однієї зі шкіл Харкова. Сидячи на підлозі та жуючи бутерброд з джемом, вони  говорили про пригоди ведмежати, особливості роботи Віки. Все пройшло добре, якби метушливе ведмежа не вилило всю банку джему на новий шкільний килим. 
 
 

Ось такі круті та захопливі історії наших редакторів. А що їх ще чекає… А що чекає вас… Запрошуйте чарівників видавництва “Ранок” до своїх шкіл. Запрошення надсилайте мені, Олександрі Кір’ян, на адресу [email protected]
 
Щасливі книгочитання поруч!
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: