Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Адвент-календар: ідеї на кожен день
02.12.2019
Поради батькам
Малеча з нетерпінням чекає на зимові свята. Адже ці дні для кожної дитини особливі: казкові й чарівні. Та в очікуванні дива час може плинути повільно. Тож як перетворити нудне чатування в захопливі вечори, читайте далі. 
 
Зима - найказковіша пора, яка об’єднує родину, створює особливий настрій, дарує усмішку. В очікуванні свят збирайтеся вечорами навколо адвент-календаря - це допоможе створити новорічний настрій та перевірити дитячу витримку.
 
Що таке адвент-календар?
Це традиційний в Європі календар, що показує скільки залишилося часу до Дня святого Миколая, Нового Року чи Різдва. Починається він 1 грудня, а завершується на святвечір. Має оригінальне оформлення та неймовірні ідеї на кожен день.
 
 

 
Як створити новорічний настрій?
Відкладіть всі свої справи та присвятіть вечори малечі. Візьміть “Адвент-календар. Чекаю на свято Миколая” та пориньте разом в неймовірні казкові пригоди. На сторінках календаря “приховується новорічний настрій” з різноманітними цікавинками. Малеча прослухає новорічні казки, дізнається хто такий Святий Миколай та де він лишає подарунки. До того ж, цей чудотворець щодня буде надсилати малюку листи з різноманітними історіями. А в чарівній скриньці діти знаходитимуть картки з казковими героями, з допомогою яких створять свій театр. 19 днів очікування - 19 персонажів. Будиночок для них ви знайдете всередині. А ще в адвент-календарі є щоденник підготовки до Дня Св. Миколая. Він має ідеї, які очікування свята перетворять на веселі та цікаві вечори. Наприклад, змайструвати прикраси власноруч, спекти “миколайчиків” (рецепт на звороті календаря), зробити подарунки тому, хто не чекає, написати лист Святому Миколаю (шаблон листа надається) і головне - вранці 19 грудня не забути зазирнути під подушку! 
 

Якщо ви вирішили створити адвент-календар власноруч, то беріть все, що вам трапляється під руки. Його можна зробити у вигляді будиночку чи ялинки з тканини чи дерева, паперу чи взагалі зв’язати. А кожен день оформити у вигляді мішечку, шкарпетки, кишеньки або ж маленької баночки. Якщо ви визначилися з чого та як будете створювати адвент-календар, то переходимо до його вмісту. Це можуть бути побажання гарного настрою, різноманітні смаколики, квитки на новорічну виставу, святкові клопоти (прикрасити ялинку, вирізати сніжинки), загадки про зиму, факти про свята, цікавинки про новорічні традиції. Фантазуйте разом з малечею, і у вас обов’язково вийде чудовий хенд-мейд.
 

Готуйтеся до новорічних чудес, створюйте новорічний настрій та чекайте на новорічні свята. А адвент-календар допоможе не лише гарно провести час в сімейному колі, а й зробить очікування свята особливо захопливим. Також шукайте на нашому сайті адвент-календар “Готуємося до Нового року”, який допоможе дочекатися Новий Рік весело, креативно, цікаво.
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: