Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Адвент-календарі: Родинні традиції в очікуванні свят
23.11.2020
Що почитати?
Чим ближче зимові свята, тим частіше ми заглядаємо до календаря. А діти, з нетерпінням відраховують дні, що залишилися до улюблених свят. Та є дещо, що може перетворити час очікування на диво.  
 
Погодьтеся, адже так гарно, коли кожен день очікування наповнюється доброю, цікавою справою. Коли за спільним дозвіллям збирається вся родина, чується веселий гамір, радісний сміх… Цей настрій створює звичайно-незвичайний адвент-календар. Традиція дива і казки!

 

Сьогоднішні адвент-календарі вражають своїм різноманіттям. Вони яскраві та містять різні варіації передсвяткового дозвілля. Адвент-календар «Чекаємо на свято Миколая» більше налаштований на атмосферу, тиху бесіду і спокійні роздуми. Календар містить 19 карток-листівок добрих справ. На кожній картці є аудіоказка, післяказкове запитання та активність за темою. Казки в адвенті до Миколая не прості. Це змога навчитися дарувати любов, турботу, підтримку тощо. Рідним, близьким, друзям. І виявляється це зовсім просто: зробити власноруч пригощання, подарувати улюблену іграшку, нагодувати бездомного котика.

 

Послухайте історії, на кожен день нову. Почитайте запитання, поговоріть з дитиною.   Це чудовий привід почути її думку, дізнатися про її відчуття. Скануйте QR-код на звороті листівок «Чекаємо на свято Миколая» і поринайте у чарівний світ добрих оповідань.

 


 

Свято Миколая, Новий рік, Різдво… Тепер чекати одразу на всі улюблені свята можна з адвентом «Святкове містечко». Це календар-конструктор з яким ви розпочнете очікувати прийдешні свята ще в цьому році і продовжите — в новому. 

 

 
«Святкове містечко» — це більше розваг, ігор і завдань за дуже різними інтересами. Ви можете змайструвати екогодівничку, зробити штучний сніг, створити карту бажань. І нехай вона допоможе здійсненню мрій! З настанням Нового року пригадайте колядки. Ви їх знайдете за одним із QR-кодів. Ой, ледь не забула, в адвенті є також святкова бутафорія для веселих фото чи відео привітань. А як щодо печива від Санти? Шукайте рецепт у календарі!



І пам’ятайте: адвент-календар — це лише музичний інструмент, а мелодію зіграєте ви разом із дитиною. І ми впевнені, вона у вас буде наймелодійнішою!


 
Щасливих свят та приємного очікування!


З найкращими побажаннями 
 
АРТродина
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: