Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Безліч тролістичних розваг щодня!
18.03.2020
Що почитати?
Серія книжок із героями-тролями не залишить байдужим жодну дитину. Майже кожному малюкові подобаються ці веселі мультяшні  персонажі. Із ними  весело не тільки розважатися, а й навчатися і набувати корисних навичок. Отже, зустрічайте тролів!
 
Ці  життєрадісні створіння такі  круті, що заряджають своїм позитивним настроєм і дітей, і дорослих! У щасливих  казкових чоловічків, на жаль, є вороги. Це бергени! Вони  впевнені, що  можуть стати щасливими, лише з’ївши троля!  Але згодом навіть вони  зрозуміють, що щастя в кожному з нас, потрібно лише, аби хтось допоміг його відшукати.
 
Альбом з наліпками
Дивовижні сторінки чекають, поки дітлахи їх розфарбують і прикрасять наліпками. У розпорядженні малечі достатньо місця для творчості та безліч цікавих завдань, що їх потрібно  виконати. Не обмежуйте себе в кольорах! 
 
Шукай та знаходь!
У жителів Тролівства завжди багато справ! На цей раз малечі необхідно знайти заховані предмети на сторінках  восьми цікавих історій. На пошуки читачі вирушать разом з Мачок, Пагоном та їхніми різнокольоровими друзями.
 

 
Кольоровий Бум
Приєднуйтесь до Мачок та її друзів у великій пригоді й розмальовуйте, як вам заманеться! Понад 140 наліпок і  розмальовки із тролістичними сюжетами. Саме час дістати фарби й олівці та намалювати рок-н-трольну веселку!
 

 
Тролістичні пригоди
Тролі такі веселі, різнокольорові... а бергени вважають, що вони ще й смачні! Чи врятують Мачок і Пагін своїх друзів від бергенів? У цій захопливій книжці маленькі читачі знайдуть ігри, загадки та понад 150 наліпок!
 

 
Судоку з наліпками
Час проявити кмітливість! Поринаймо в яскравий світ логічних тролістичних пригод! Шукаймо цікаві головоломки на сторінках цих книжок. Пам’ятаймо: виконувати завдання за допомогою наліпок легко і захопливо!
 

 
Тролістична розмальовка
З’єднайте точки і відтворіть понад 20 карколомних сюжетів! За буквами, за формами, за кольорами та цифрами. Розваги на будь-який смак!
 

 
Світ наліпок
Хутчіш стрибаймо у світ веселих наліпок разом із шибениками-тролями! За допомогою наліпок малеча зможе надати Тролівству нового рок-н-трольного вигляду, прикрасити Берген-Таун і створити власну яскраву історію.
 

 
Будь-який троль має бути щасливим і жити у повній гармонії зі світом. Погодьтеся, це стосується кожного! 

Дар‘я Полежака
Помічник провідного редактора
відділу «Disney книги»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: