Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Битва жуків». Детективна серія з жуками в головній ролі.
30.12.2019
Що почитати?
Скільки художніх творів  ви можете перерахувати, де людина ненав'язливо знайомить вас зі своїм хобі? Тоді додайте в цю скарбничку ще одну! Майя Леонард - обожнює жуків і після виходу серії «Битва жуків» змусила полюбити їх півсвіту!
 
Майя Леонард голосно заявила про себе, опублікувавши дебютну серію «Битва жуків». Перша частина «Хлопчик-жук» отримала премію дитячої книги Waterstones і перекладена більш ніж 40 мовами світу. Ба більше, вже відомо, що куплені права на екранізацію фентезійної історії. Нам залишається тільки чекати, що фільм стане не менш феноменальним.
 

 
Про що книга?
Батько Даркуса, Бартолом'ю Каттл, таємничим чином зникає з зачиненого кабінету Музею природознавства в Лондоні. Поліція збита з пантелику - як і куди міг пропасти заслужений учений із закритого приміщення зсередини?
Після цієї події життя хлопчика кардинально змінюється: він переїжджає в будинок до свого дядька Макса, переходить в нову школу, заводить друзів, серед яких чільне місце посідає Бакстер — величезний чорний жук-носоріг, який — не може цього бути! — розуміє його з півслова. Даркус не вірить, що батько міг просто зникнути і йде на своє розслідування. Але його планам може перешкодити божевільна вчена-генетик Лукреція Каттер, яка задумала жахливий план знищення світу.
Вихор таємничих подій, детективного розслідування, приголомшливих відкриттів і захопливих пригод заволодіють кожним читачем і віднесе в дивовижний фентезійно-пригодницький світ!
 

 
Таємний сенс романів Майї Леонард.
Всі книги чомусь вчать. Як казки, романи, так і фентезі. Важливо зрозуміти ідею і пояснити її дитині.  «Битва жуків» - не просто світ, де діти - герої, яким усе до снаги. Це тямущі підлітки, які мають слабкості, страхи і комплекси. Непопулярні серед однолітків, але, які володіють талантами. І розслідування справи з батьком — це виклик самим собі. Чи впораються вони з завданнями, чи зможуть вистояти випробування дружби. Чи дійдуть до кінця і чи залишаться вони разом.
 

 
Це світ, де піднімаються питання наживи, шахрайства і підступності. Світ, розділений на хороших і поганих, де потрібно не вибрати свій шлях, а протистояти несправедливості.
 
І саме такі книги, з підтекстом, потрібні дітям в 21 столітті. Через книгу дитина вкотре підсвідомо сприйме урок, як стати борцем за своє місце, за життя рідних і міцну дружбу.
 
Життя - загадка, а наука - інструмент для її розуміння.
 

 
Фішки серії:
• Незважаючи на велику кількість термінів, історія легко читається і сприймається, адже в кінці книги є словник , який доступно пояснює те чи інше слово.
• Вузько направлена серія, яка націлена розвинути кругозір кожного читача.
• Боротьба зі страхами. Саме після прочитання книги, багато книголюбів потоваришували з малими істотами.
• Незважаючи на дорослу вікову категорію дітей, книги проілюстровані. Адже так читати цікавіше у будь-якому віці!
• Динамічний розвиток героїв і сюжету змушують прочитати книгу за раз та перейти до наступної частини.
 
Читайте разом з дітьми, насолоджуйтеся літературою і обговорюйте прочитане!


Вікторія Міхно,
Провідний редактор
Відділ "Читайка"
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: