Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Ігри в дорогу» — незамінний супутник під час подорожі з дитиною
23.06.2023
Що почитати?

Подорожувати з малечею іноді буває досить складно, особливо, якщо поїздка тривала. Активним дітям нелегко всидіти на місці! Як же розважити хлопчиків і дівчаток і зробити подорож максимально комфортною і для них, і для дорослих? Берімо «Ігри в дорогу»! До серії входять шість активіті, які можна брати у поїздку в гори, у ліс і на море, а також розважати дитину під час подорожі літаком, потягом чи автомобілем. Ці книжки стануть надійними помічниками дорослих і веселими супутниками дітлахів!

1. «У літаку», «У поїзді», «В автомобілі». Книжечки стануть справжніми щоденниками подорожі! На початку дитина може заповнити невеличку анкету — написати, як її звати, куди вони їдуть із родиною та  відмічати, що ж зустрічається дорогою. А далі на неї чекають завдання на логіку, уважність та пам’ять, наприклад, допомогти літаку подолати лабіринт із хмарок, відзначити предмети різних форм навколо себе, намалювати пасажирів потяга або знайти валізи на сторінках! Завдання можна виконувати як під час їзди, так і на зупинках, а яскраві зображення не дадуть малечі засумувати.

Активіті допоможуть поєднати приємне з корисним — загальний розвиток дітей і ненав’язливу підготовку до школи. Процес навчання під час гри є одним із найефективніших, а якщо це поєднати в поїздці, коли малеча в захваті від усього, що відбувається навколо, буде вау-ефект! За допомогою книжечок малеча розвиватиме дрібну моторику, вдосконалить уміння рахувати й складати слова. Дорослі зможуть як слід відпочити, доки їхні діти шукатимуть помилки в намальованих квитках, робитимуть паперовий літачок чи рахуватимуть автомобілі, що проїжджають повз… Або ж разом із дітлахами розбиратися в цікавезних завданнях і весело провести час разом.

2. «У лісі», «На морі», «У горах» — книжки-супутники під час активного відпочинку на природі! Завдання, розміщені на сторінках, дитина може виконувати як самостійно, так і з батьками. Малеча зможе поєднати фізичну та розумову активність і не нудьгуватиме жодної хвилини! На початку кожної книжки є чекліст, де протягом усієї подорожі можна позначати, що цікавого є навкруги. Чи вдасться горах побачити квадроцикл, ярмарок і санчата? Напевне, що так! Також у книжках є змога тренувати увагу, знаходити слова, розмальовувати за цифрами й визначати правильні твердження. Адже саме під час мандрівок і перебування на природі у дітей відбувається різкий стрибок у розвитку уяви та логіки. Підтримайте дитину в цьому — і похід у ліс чи поїздка на море стануть ще більш захопливими та корисними!

«Ігри в дорогу» урізноманітнять спільний відпочинок, адже виконувати завдання дитина зможе і самотужки, і з батьками, і з новими друзями. Яскраві ілюстрації та ненудні головоломки сприятимуть розвитку умінь і навичок дітлахів. Граючись, малеча максимально «прокачає» свої здібності та відпочине на всі 100%!

 

Анна Колесникова,

редакторка ВГ «Енциклопедії»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: