Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Чудовий світ Тома Гейтса» - крута книга, що піднімає настрій
17.10.2017
Що почитати?
Яку цікаву книгу можна почитати на вихідних або ж на уроках їдучі автобусом до школи? Бажано таку, що викликає усмішку на вустах та піднімає настрій на цілий день. Смішна книга «Чудовий світ Тома Гейтса» у форматі скетчбуку саме така. Вона захопить вас з першої сторінки. Чому? Нумо дізнаємося!

Бешкетний хлопець на ім’я Том Гейтс розповідає у своєму щоденнику  історії про подорожі, батьків та предків (кодова назва бабусі та дідуся Тома). А ще про мрії, кохання та про те, як знайти виправдання для невиконаного домашнього завдання. 
 
chudovij-svit-toma-gejtsa
 
Книга про школу та учнівські будні. Наприклад, як звернути на себе увагу дуже класної, розумної дівчини Емі Портер, встигнути до школи та малювати непомітно від учителя. А також, що буває коли детально вимальовуєш портрет своєї вусатої вчительки. Знайома ситуація?
 
 chudovij-svit-toma-gejtsa-1

Книга про підлітків, їх мрії та шалених родичів. Том разом з кращим другом Дереком мріє створити власний гурт «Зомбособаки» та потрапити на концерт «3чуваки». І ось його мрія здійснюється, але не все йде за планом. Предки ж Тома досить ексцентричні люди. Бабуся  полюбляє готувати щось екзотичне. Наприклад, бананову піцу. Тато кожного разу вдягає дивні футболки,  а дідусь ганяє на мотоциклі. 
 
chudovij-svit-toma-gejtsa-2
 
Книга цікава не лише крутими історіями. У своєму щоденнику Том малює все та всіх. Виходять класні та смішні дудли. Хлопець переважно виводить їх на уроці, але пронизливі очі вчителя - містера Фулермана уважно спостерігають за ним. І це заважає хлопцеві. Авторка наполягає, що малювати дудли може кожен!  Наприкінці книги вона розповіла, як намалювати сестру-злюку Тома – Делію. 
 
chudovij-svit-toma-gejtsa-3
 
Історія, що створена за мотивами життя авторки. Як розповідає Ліз Пічон, авторка книги, більшість історій, що траплялись  з Томом – справжні. Під час навчання у початковій школі з Ліз та її однокласниками відбувалося багато смішних ситуацій, які потім потрапили до книги. Крім того, авторка з дитинства полюбляла малювати. Спочатку перемальовувала з коміксів цікаві малюнки, а потім стала першокласним ілюстратором. Натхненням для книг Ліз стали її чоловік та троє дітей.
 
chudovij-svit-toma-gejtsa-5
 
Фанову книгу «Чудовий світ Тома Гейтса» можна читати не лише школярам.  Над нею можна зависнути на обідній перерві в офісі, після напружених пар, або ж на пенсії.
Бо легкість та щастя, які дарує ця книга, вимірюється не віком, а кількістю усмішок її читача.

 
Олександра Кір'ян,
ком'юніті-менеджер департаменту дитячої літератури видавництва "Ранок"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: