Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
День Закоханих у книжки!
07.02.2022
Новини

14 лютого святкується день Закоханих, День святого Валентина – покровителя усіх закоханих. Це свято прийшло до нас з Європи й завдяки романтичному підтексту стало популярним по всьому світові. Однак в цей день літературне товариство святкує ще одне дуже важливе свято – день Книгодарування!

Це свято стало поширеним в Америці завдяки матері 3-х дітей та засновниці популярного порталу дитячої книжки “Delightful Children’s Books” Еммі Бродмур.

14 лютого традиційно дарують книжки тим, хто не може їх придбати, поширюючи любов до книжок та освіти через книгу.

Наша команда кожного року приєднується до свята Книгодарування, поєднуючи його з днем Закоханих. Бо всі ми є Закоханими у книжки! Ми дуже любимо наших читачів і доводимо нашу любов кожний день новими книжками, новими спеціальними пропозиціями та подарунками.

Які вони наші сім кроків до любові читача?

Крок 1. Розіграти грошовий приз.
Усім без виключення даруємо можливість виграти книжкову тисячу гривень від нашого магазину. Умови прості: купи будь-що на нашому сайті на 250 грн в період з 7 по 14 лютого і все!
16 лютого серед всіх покупців, що виконали цю умову ми розіграємо 1000 грн на товари нашого сайту і відправимо переможцю в додаток до замовлення!

Крок 2. Дарувати книжку.
Обирай подарунок до покупки: кожна третя книжка зі спеціальної добірки пропонується до замовлення безкоштовно.

Крок 3. Надати знижку.
Якщо ти романтик, або маєш людину, якій хочеться подарувати романтичну книжку, то маєш можливість придбати таку книжку з романтичної добірки зі знижкою до 25%.

Крок 4. Запросити у гості ще раз.
Усім без виключення покупцям, що зроблять покупку на будь-яку суму в період з 7 по 14 лютого, ми даруємо промокод зі знижкою 15% на наступну покупку. Для цього треба бути зареєстрованим на сайті, адже промокод надійде в особистий кабінет і буде діяти з моменту надходження до 31 березня 2022 року.

Крок 5. Організувати корисне дозвілля.
Не тільки книжками хочемо порадувати наших користувачів. Якщо ви любите творчість, або хочете провести з вашими дітьми дозвілля з користю, пропонуємо добірку наборів для творчості зі знижкою. Змайстроване з любов’ю творче диво можна подарувати близькій людині й тим самим проявити увагу до неї.

Крок 6. Приємно здивувати.

Якщо ви зробили покупку на сайті від 1500 грн, то отримаєте в подарунок стильний нотатник, в який зручно буде записати важливі думки. А ще, від 500 грн доставка книжок вам до дому буде безкоштовною!

Крок 7. Запропонувати співпрацю.
Ви отримали замовлення вчасно та хочете подякувати нам? Або прочитали книжку, яку придбали на нашому сайті та маєте що сказати про неї? Заходьте на сайт і залишайте відгук! Серед всіх вас ми розіграємо додатковий приз! Ставайте співавторами нашого сайту, нам цікава ваша думка.

Звичайно ніщо не може виміряти нашу любов до книголюбів. Популяризуймо читання разом, даруймо книжки, адже книжки – то любов!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: