Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Для батьків та вчителів або Все про «Точилку»
18.02.2020
Поради батькам
Бажаєте юного школярика зацікавити навчанням? Відточити його навички? Підтягти вміння з різних дисциплін? Тоді час познайомитися із серією зошитів-помічників «Точилка».
 
Зошити «Точилка» створені для активного розвитку математичних, граматичних та мовних навичок. Вони допомагають відточити малечі їхні вміння, отримати необхідні знання та поринути у країну знань легко, просто і з захопленням. Це справжні зошити-помічники, що перетворюють навчання на неймовірні пригоди країною знань.
 

 
На який вік розраховані та як побудовані
Серія «Точилка» створена для юних школяриків. Вона містить всі теми за 1-2 клас з математики та за 2 клас з української мови. Вони йдуть у тому ж порядку, що і в школі. Посібники складається за рівнями (Математика: 1 кл.: 1 - 8 р.; 2 кл.: 1 - 6 р.; українська мова: 2 кл.:  1 - 4 р.). Кожен наступний рівень логічно продовжує попередній. А кожен розворот у зошиті — це міні-урок. 
 
Що малеча «відточить» разом з зошитами «Точилка»
«Математика»: дітлахи відточать каліграфію з написання цифр. Підтягнуть свої знання про сусідні числа, їх склад та табличку множення. Вдосконалять навички додавання й віднімання в межах 100. Також відкорегують уміння розв’язувати задачі, вимірювати довжину відрізків, порівнювати числа, обчислювати вирази.
 
«Українська мова»: юні школярики відточать свої знання з теми «Звуки». Також пригадають ненаголошені й наголошені звуки. Закріплять уміння знаходити іменники, дієслова й прикметники, а також синоніми й антоніми. Відкорегують перенос слів та вміння виділяти морфеми, ставити розділові знаки, виділяти головні слова у реченні. Навіть відчують себе вчителями: знаходитимуть помилки у тексті та виправлятимуть їх.
 
Що на малечу чекає у зошитах «Точилка»
«Математика». Дітлахи на пароплаві відправляться у безмежний математичний океан. У цій подорожі малеча обчислюватиме різноманітні приклади за допомогою цукерок. Розшифровуватиме різні назви видів спорту та народних музичних інструментів. Розфарбовуватиме за криптограмою. Також розгадає таємничу загадку та дізнається, хто ж завжди каже правду. Зустрінеться з поняттями «менше» та «більше». Визначить порядок дій у виразах, порівняє їх разом зі звірятками. Навіть вигадає власну машину часу. А ще, розв’яже задачі про книги, квіти та різноманітні смаколики. Тож спочатку гарно поїжте, щоб не відволікатися.
 
Ось, у зошиті «Точилка. Математика» (Рівень 1) юні школярі познайомляться з нумерацією чисел першого десятка та  розберуть склад чисел 1-7. Як?

1. Спочатку вони відпрацюють навички написання цифр, створюючи малюнок за допомогою чисел. 

2. Потім познайомляться з числовим рядом.
 
Точилка. Математика» Нумерація чисел першого десятка. Числа 1-7. 1 рівень)
 
3. Вдосконалять навички рахування. Діти позначатимуть кількість предметів цифрою та розфарбовуватимуть зазначену кількість предметів.

4. Розберуть склад чисел. Школярики домальовуватимуть потрібну кількість предметів та вирішуватимуть скільки тваринок міститься в кожному «будиночку» за певної умови.

5. Навчаться порівнювати кількість предметів за допомогою знаків «=», «<», «>». 
 
Точилка. Математика» Нумерація чисел першого десятка. Числа 1-7. 1 рівень)
 
6. Попрактикуються у складанні та обчисленні виразів. Дітлахи рахуватимуть на прикладі метеликів, равликів, бджілок, мурах та інших комах.

7. Закріплять отриманні знання. 
 

Точилка. Математика» Нумерація чисел першого десятка. Числа 1-7. 1 рівень)
 
«Українська мова». Малеча порине мовним світом та відвідає чимало різноманітних станцій на своєму шляху. Вона змінюватиме слова за допомогою клубочків. Порівнюватиме кількість букв і звуків на олівчиках. Записуватиме слова за транскрипціями, що розташувалися на різних табличках. З павучками позначатиме ті слова, що були неправильно поділені для переносу. Також дітлахи відшукають літери, що сховалися за листочками. Складуть слова з букв на скриньках, розплутають словосполучення. Зафарбують смайлики з потрібними літерами чи цеглинки з відповідними складами. Розфарбують ключі, на яких слова написані з помилками, або ж кульки з м’якими приголосними. Разом зі звірятами підкреслять звертання в реченнях та знайдуть частини тексту. Підготують власні питання та вигадають свої історії.
 
Зошит «Точилка. Українська мова» (Рівень 1) допоможе відточити знання з теми «Голосні звуки та букви». 

1. Подорож починається зі знайомства з голосними та приголосними звуками. Дітлахи запишуть слова з картинок на певне ігрове поле, відпрацьовуючи голосні й приголосні звуки на початку слова.

2. Потренуються у логіці та змінять слова за зразком. Також порівняють кількість букв і звуків.
 
Точилка. Українська мова» Голосні звуки та букви. 1 рівень)
 
3. Навчаться розпізнавати звукові моделі слів, поєднуючи імена хлопчиків із відповідними схемами. Так вони дізнаються, хто який човник зробив.

4. Вдосконалять свої навички у читанні за транскрипцією та запишуть їх буквами.

5. Пригадають абетку та спробують розташувати слова за алфавітом з урахуванням першої та другої букви. 

6. Попрактикуються у поділі слів на склади та для переносу. 
 
Точилка. Українська мова» Голосні звуки та букви. 1 рівень)
 
7. Розберуться з ненаголошеними е/и та навчаться ставити наголос.

8. Закріплять отриманні знання. 
 

Точилка. Українська мова» Голосні звуки та букви. 1 рівень)
 
Що серія «Точилка» пропонує:
  • опрацювання базових навичок;
  • відточення знання з предмета;
  • рівні із різнотипними вправами;
  • спокійні ілюстрації, що не відволікають увагу;
  • самооцінювання після кожної теми;
  • до завдань зразки виконання;
  • корисну інформацію для батьків;
  • і якщо «що» - усі відповіді до завдань батьки знайдуть за QR-кодом.
Зошити «Точилка» допоможуть школярикам підтягти та відточити знання з математики та української мови, успішно писати контрольні роботи. Вони виховують самостійність. Вправи побудовані в ігровій формі, з урахуванням вікових потреб та не відходячи від навчальної програми. Такий підхід дає можливість юним школярикам краще розуміти й сприймати новий матеріал та чітко його відпрацьовувати. Тож малеча навчається граючись, з цікавістю, а отже засвоює новий матеріал легко і просто. 
 
Захоплюйтесь навчанням разом з «Точилкою».
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: