Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
До всесвітньої прем'єри "Пригоди Паддінгтона-2"
09.01.2018
Що почитати?
Хто хоча б раз зустрівся з ведмедиком Паддінгтоном, той уже напевне його не забуде. Імовірно, тому письменник Майкл Бонд написав про нього стільки оповідань. Видавництво «Ранок» надрукувало вже другу серію книжок про нього для українського читача, а з 11 січня стартує показ фільму «Пригоди Паддінгтона 2» на екранах кінотеатрів. 
 
 
Книжкові новинки від видавництва «Ранок» – це не продовження старої серії. Якщо попередній цикл являв собою повну історію Паддінгтона, починаючи з прибуття до Лондона та знайомства з родиною Браунів, то тепер це просто коротенькі історії з життя ведмежати. Їхня особливість у тому, що вони подані у форматі книжки-картинки, а це стовідсотково робить їхнє читання більш цікавим та веселим, а до того ж зручними для малюків уже від трьох років.

 

Великі, яскраві ілюстрації супроводжують Паддінгтона, де б він не був: у зоопарку чи в Букінгемському палаці, удома чи на морі, на ярмарку чи на виставці картин. Усюди на вас чекають кумедні ситуації, непередбачувані розв’язки та неперевершена харизма головного героя. З 11 січня стартує показ фільму "Пригоди Паддінгтона - 2", в якому ведмедик стає справжнім детективом і шукає викрадача антикварної книги. Після перегляду фільму ви також зможете погортати книжечки про Паддінгтона прямо в кінотеатрі.
 

Ілюстровані історії про ведмежа тепер можна придбати аж у чотирьох варіантах:
• велика подарункова збірка з шести оповідань,
валізка Паддінгтона з шістьма міні-книжками всередині,
• чотири окремі збірки по два оповідання в кожній,
• вісім окремих міні-книжок.
Серія складає шість оповідань. Шість із них входять до великої збірки та валізки. 
 

 
Якщо історія ведмежати з Дрімучого Перу вам та вашій дитині ще невідома – саме час із нею познайомитися. Пригоди Паддінгтона, написані англійським письменником Майклом Бондом у 1958 році, швидко стали в ряди англійської класики дитячої літератури. Саме ж ведмежа здобуло визнання на території всього світу і навіть стало одним із символів Англії. Улюбленець уже не одного покоління дітей залишається цікавим та кумедним. У ньому поєднуються перуанська дикість та англійська вихованість, дитяча безпосередність та схильність до філософських роздумів (хоч і виходить це дуже кумедно), кмітливість та розгубленість, щедрість та жадібність, сміливість та боязкість, самопожертва та егоїзм… Він понад усе на світі любить свою тітоньку з Перу, родину Браунів, яка прихистила його у себе в Лондоні, та апельсиновий джем. Він обожнює все нове та з радістю хапається за різні справи. А ще Паддінгтон схильний сприймати маленькі негаразди, як виклики долі, і кидати всі сили на боротьбу із ними, часом перетворюючи ситуацію на справжню халепу. Одне слово, сумувати за читанням вам не доведеться.
 
«Паддінгтон» - це книга, яку неодмінно варто прочитати та мати у дитячій бібліотеці.
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: