Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Допомагаємо малюку розвивати просторове мислення
05.03.2020
Що почитати?
Аби ваша дитина добре орієнтувалась у просторі, була вправною у рухах, навчилася відмінно малювати і впевнено вдосконалювала математичні здібності, слід змалку приділяти особливу увагу розвитку її просторового мислення. Існує лише кілька професій, де воно не має принципового значення, але, навіть якщо ви пов’язуєте майбутнє дитини саме з ними, гарне просторове мислення знадобиться в повсякденному житті.
 
Розвинути ці здібності можна завдяки регулярним вправам.
 
Якщо ви вирішили, що час діяти, у пригоді вам стануть оригінальні книжки із нової серії лабіринтів з наліпками від Disney. Улюблені герої мультфільмів запрошують малюків до цікавих розваг!
 

 
Розпочинаємо тренування...
 
із чарівними феями:
 
Долина Фей – місце, приховане від людей. Там мешкають маленькі крилаті створіння – феї. Усі милуються яскравими барвами весни, літа, осені та холодними відтінками зими, але навіть не здогадуються, що це робота працьовитих фей!
 
Дінь-Дінь, фея-майстриня, вирішила зшити собі новенький одяг. Малечі потрібно допомогти їй знайти в кімнаті речі, необхідні для шиття. Спочатку можна прокласти шлях пальчиком, тренуючи дрібну моторику. Потім – олівцем. А той, хто вже вміє робити це в уяві, може відразу використовувати наліпки. На кожній сторінці цікаве завдання та нова пригода!
 

 
з вишуканими принцесами:
 
Світ принцес – це розкішні сукні, стильне взуття та сяючі аксесуари. Витончені дівчата чекають на малечу!
 
Аладдіну довелося стати справжнім принцом, щоб підкорити серце Жасмін. Малятам потрібно допомогти закоханими зустрітися, подолавши заплутані лабіринти.
 
Білосніжка була такою гарною, що своєю красою викликала неприязнь мачухи. Ховаючись від неї у лісі, дівчина знайшла нових друзів – лісових звірят. Вони обожнюють слухати, як Білосніжка читає казки. Малюкам потрібно допомогти звірятам подолати лабіринт і влаштуватися поруч зі своєю улюбленицею.
 

 
з Анною та Ельзою:
 
В Еренделі завжди щось відбувається! Анна збирається на карнавал, Олаф ніжиться на сонечку, бо обожнює спеку; Свен «полює» на улюблену моркву... Кожен день незабутній!

Малюки допоможуть героям книжки подолати перешкоди і переконаються у щирості справжніх почуттів.
 

 
з Дорі та її друзями:
 
Пригоди відважної рибки Дорі захоплюють з першої хвилини. Незважаючи на проблеми з пам’яттю, вона змогла відшукати своїх батьків і знайти нових друзів!
 
На сторінках книжки малюки зможуть допомогти Генку зібрати колекцію мушель, Марліну знайти Немо у черзі на атракціон, а маленьким рибкам дістатися до Учителя Рея.

Наліпки допоможуть малятам виконати завдання і не загубитися в океанських лабіринтах.
 

 
з Вінні Пухом:
 
Цей ведмедик – улюбленець малят. Він має звичку потрапляти у кумедні історії. Але всі історії завжди мають щасливий кінець. У новій книжці також не обійшлося без пригод.
 
Вінні вирішив пограти у схованки, і маленькі читачі мають допомогти йому знайти друзів.
 
Як щодо пінної вечірки? Тигрик з малюком Ру вже поспішають і запрошують діточок приєднатися!
 
Зліпити сніговика – гарна ідея! А якщо потрібно зібрати фрукти? Легко! Вінні та Віслючок завжди напоготові!
 

 
із Блискавкою МакКвіном:
 
Легендарний володар сімох Кубків Поршня – Блискавка МакКвін – запрошує малюків до світу крутих тачок!

Автомобілі нового покоління долають складні дороги у боротьбі за перемогу. Найкрутіший тренер – Круз Рамірес – допомагає найкращим гонщикам. А відпрацьовуючи нову трасу, вона сама потребує допомоги
маленьких читачів.
 
У пригоді малюкам стануть знання елементарних правил дорожнього руху, адже на доріжках лабіринтів є непередбачені перешкоди!
 
Серія книжок з лабіринтами містить завдання на будь-який смак. Малеча буде у захваті від кількості наліпок!
 

 
Увага! Якщо дитина навчилась прокладати шляхи через лабіринти, використовуючи тільки просторове мислення (без допомоги олівця і пальчика) – тренування можна вважати результативним! Ваш малюк готовий
до нових досягнень!

Дар‘я Полежака
Помічник провідного редактора
відділу «Disney книги»
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: