Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Довгоочікуване повернення до Корнуольського коледжа!
26.03.2020
Що почитати?
Чудова новина для всіх фанатів серії бестселерів «Корнуольський коледж» Аніки Харпер – у школі розпочинається новий семестр! Цього разу на Кару Вінтер чекають нові предмети, екскурсія до старого замку, Зимовий бал і… чергова небезпека! Розв’язка третьої книги «Що знає Кара Вінтер?» вразить усіх читачів.
 
 

 
Новий семестр – нові пригоди!

Якщо ви хоч трохи знайомі з Карою Вінтер з минулих книг серії, то розумієте, із яким нетерпінням вона чекає на кожен семестр у найкрутішому коледжі Британії. Адже саме тут у неї є все, що потрібно сучасній дівчині:
відсутність нагляду з боку родичів – нарешті!
 
  • безліч цікавих предметів і гуртків за інтересами;
  • найкращі подружки, з якими вона так довго не бачилася на канікулах.
  • коханий хлопець, із яким вона прагне піти на Зимовий бал, ― сподівання на те, що він погодиться.
Але цей семестр обіцяє бути мегакрутим, адже для учнів ще й запланована екскурсія в замок Хаймур, що у мальовничому селі, куди і Кара сподівається поїхати. Але чомусь бабуся забороняє їй їхати разом з усіма. Невже вона не розуміє, що для шістнадцятирічної дівчини неформальне спілкування з однолітками – це надважливо?

Отож, Кара не полишає сподівань випрохати дозвіл на поїздку. Та все наче проти неї: Нана не дозволяє і нічого не пояснює, тітка Розі – дивно! – не може нічим зарадити, а Моріц… із ним взагалі нічого не зрозуміло – чи то вони разом, чи то ні.
 

 
І коли вже всі поїхали, раптом дзвонить Нана і дозволяє вирушити на екскурсію. Кара розгублена – відбувається щось таке, чого вона не розуміє, і ніхто з дорослих не може це пояснити. 

Прибувши до замку, міс Вінтер бачить, що біля Моріца весь час крутиться Абебі – новенька модельної зовнішності. Невже почуття Кари невзаємні?

З’ясувати стосунки Карі з Моріцом так і не вдається, адже під час екскурсії замком хлопець просто зникає, а коли з’являється наступного дня, то поводиться надто дивно. Усе це змушує її поговорити з ним віч-на-віч. Але те, що вона дізнається, не лише вразить її, а й наразить на справжню небезпеку! 
 

Історія зі щасливим кінцем?

Тим, хто читав минулі частини гостросюжетного детективу «Корнуольський коледж», відомо, хто така Кара насправді і що її життя не обходиться без небезпечних пригод. Третя книга – не виняток. 
Однак кожне лихо не без добра, і на  дівчину чекає неабиякий happy end. Який? Читайте вже зараз у книзі «Що знає Кара Вінтер?» .

Фішки серії
 
  1. Книга поєднує одразу декілька жанрів: гостросюжетний екшн, детектив, трилер і драму, тому цікава поціновувачам різної літератури.
  2. Головна героїня, яка переймається звичайними питаннями усіх підлітків свого віку: як знайти спільну мову з однолітками та дорослими; як поводитися з хлопцем, який подобається; як виглядати гарно за будь-яких обставин.
  3. Легкий гумор, що сподобається кожному сучасному читачеві.
Видання «Що знає Кара Вінтер?» перекладене з німецької мови українською, а незабаром вийде друком і російською. Стежте за новинами! 

 
Вікторія Білан

Редакторка ВГ "Читайка"
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: