Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Дракони ламають стериотипи, або як Мерек лицарству навчався
13.09.2018
Що почитати?
Вже незабаром на Львівському форумі шукайте продовження серії «Лицар-дракон» з новими пригодами, запеклою боротьбою Мерека з Персі. Продовжуйте навчатися лицарству та осягати таїнства середньовіччя.
 
Неймовірно кумедна, пронизло огидна та неочікувано інформативна серія книг «Лицар-дракон» ще тільки здобуває армію прихильників. Це серія, яка зібрала в собі всі перли: драконів, лицарів, середньовіччя, гумор, небезпеку і навіть перше кохання! Щось несумісне? Аніскілечки! 
 
 
Головний герой Мерек – хлопчик, якого очікує велике майбутнє у рядах лицарів! Але є одна проблема… Лицарі воюють з драконами, що для Мерека вкрай обурливо! Може, тому що він сам дракон? 
 
«….Якщо він вийде з вогню живим, усі вважатимуть його чаклуном і спробують спалити на вогнищі. Чаклунів люди боялися ще більше ніж драконів…»
 
Проте до справжнього лицаря хлопцю ще рости, а от таємницю свою зберігати потрібно вже зараз. Адже середньовічні люди, м'яко кажучи, не дуже люб'язно ставляться до таких, як Мерек та його родина. Тому, оселившись у невеличкому селі, вимушені вести спокійне, тихе життя. Чи вдасться Мереку з казковим таланом втрапляти у неприємності не нажити собі ворогів та не померти під час лицарських турнірів? Час покаже. 
 
«Мерек був зайнятий мріями про свою популярність, як раптом відчув гострий біль у спині. Від злого шепоту кров у його жилах захолола…»
 
А наразі занурюйтеся у вирій неабияких пригод разом з «Лицарем-драконом».
 

Фішки серії
- ілюстрована історія середньовіччя з пікантним гумором.
- неймовірна кількість реалістичних ілюстрацій, що створюють потрібну атмосферу.
 
Серія складається з 5 книг (можливо, поки що). В ній усього 96 сторінок у м'якій палітурці і неймовірна кількість сарказму та гумору, 155 фактів з історії середньовіччя, 30 проблем, 2 таємниці, 1 велика історія закохоності, 1 запекла ворожнеча та, в принципі, то й все.
 
А тепер дещо детальніше…
По-перше, в кожній частині автор дотримується одного стилю подачі. Кайл М'юборн одразу на першій сторінці каже, що сталося з Мереком. У яке скрутне становище знову завела його доля. Проте, якщо ви важаєте, нащо читати далі, то дуже в цьому помиляєтеся. Бо то й справді тільки початок. 
 
По-друге, стиль ілюстрацій. Таке ви в жодній книзі не знайдете! Наполовину комікс, наполовину посібник з анатомії людини та драконів, проте лише на деякі частини тіла. Встигни перевірити, чи то є так?
 
По-третє. вразливим вхід заборонений! Адже пам'ятаєте, як було з гігієною, каналізацією та сміттєпровідами у середньовіччя? Правильно, людство до того ще не дійшло. Тож, будьте обережні під час розгляду малюнків. 
Якщо що, ми попереджали!  
 
 
Про автора
 
Творчий доробок Кайла Мьюборна налічує небачену кількість книг, за які тримав безліч нагород. Свій творий шлях Кайл розпочав у недалекому 1997 року. І з тих пір не зупинявся, а тільки дивував своїми шедеврами. Так у 2005 році він виграв премію Джої Коулі, а 2013 року став фіналістом в новозеландській книжковій премії в категорії «Книжкова книга», де здобув премію «Дитячий вибір».

Серія підійде для юних лицарів та принцес віком від 8 років.
  
 провідний редактор ВГ "Читайка"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: