Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Друг із Мезозою» - книга про дружбу та пригоди
03.07.2019
Що почитати?
Що робити, якщо ваша дитина не любить книги і читання здається їй заняттям нудним і неприємним? Потрібно обрати цікаву книгу. 
 
Книга «Друг із Мезозою» - фантастична, хоч неймовірне в ній лише одне припущення - у звичайній квартирі стандартного будинку раптом, невідомо, як і чому, з'являється портал у часі. В саму середину Мезозойської ери! Діно-, птеро- й плезіозаври всіх мастей, спека, вулкани, папороті та інші голонасінні. А далі нічого фантастичного – все розвивається логічно, з суворою неминучістю. Неприємності, занепокоєння, складнощі.
 
 
Але і разом тим - несподівані і забавні пригоди, нові друзі, а також цілий незвіданий світ, повний таємниць і чудес. 
 
 
У квартирі з тимчасовим порталом живе звичайна родина: тато-мама, старша дочка-молодший син і кіт на ім'я Кеша. Який першим виявляє діру в часі, зазиває туди наймолодшого члена сім'ї - хлопчика Мишка, ну і починається! 
 
 
Автор книги Станіслав Соловінський ставив перед собою завдання зробити оповідання цікавими, інтригуючими й смішними. Так, щоб не відірватися. І щоб зуміти скласти конкуренцію мультфільмам, кіно і іграшкам з Ютьюбами. Крім того, книга вчить нормальним людським цінностям: уважному і дбайливому відношенню до навколишнього світу і один до одного, чуйності, доброті й чесності, хоробрості й щедрості. Загалом, всього того, що ми хотіли б виховати в наших дітях.
 
Лілія Соловінська,
співзасновниця Видавничого Дому “ABC story”
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: