Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Дитяча енциклопедія з екоматеріалів: "Подорож до дивовижного світу тварин"
28.01.2019
Що почитати?
Подорожувати світом – чи не найприємніше заняття для дітей та дорослих. Навіть якщо за вікном зима, в іншому куточку світу сонце гріє не на жарт! І так приємно дізнаватися, де ж той куточок, хто ж там мешкає та чи тепла там вода…
 
Екокнига «Подорож до дивовижного світу тварин» – велика енциклопедія-вімельбух про дивовижних мешканців нашої планети. Здійснити з нею подорож легко, на раз-два. Сторінка - і ви вже у холодній Гренландії, ще сторінка – і ось ви в Андах, іще – і вас захоплює індійський клімат та дивовижні місцеві жителі. На кожному континенті у тварин свої звички: хтось полює вночі, а хтось спить увесь день, хтось харчується травою, а хтось полюбляє м’ясо.


Як займатися з книгою? 
Кожен розворот книги – це окреме місце призначення, до якого ви навідаєтеся. І тут на вас чекає дуже важливе завдання: відшукати усіх місцевих тварин. Щоб дізнатися, скільки їх, подивіться на цифру поряд із маленькими зображеннями зліва, а потім відшукайте вказану кількість на малюнку. Будьте уважні, тварини вміють ретельно ховатися! А щоб переконатися, що ви гарно все роздивилися та всіх віднайшли, перевірте свої відповіді наприкінці книги. 
 

Тварини вміють не тільки ховатися, а й встановлювати рекорди! Відкривайте сторінку 59 та дізнавайтеся, хто найшвидший, хто найбільший та хто найсильніший на нашій планеті. 
 

З чого виготовлена книга? 
Ця книга не тільки розповідає про подорожі планетою, а й допомагає дітям дізнатися, наскільки важливо зберігати довкілля. Річ у тому, що книга надрукована у співпраці з компанією Tetra Pak з перероблених упаковок з-під соків та молока.

Tetra Pak – це компанія, яка займається виробництвом та переробкою картонних упаковок для харчових продуктів. Упевнені, ви не раз бачили сік або молоко у картонних упаковках на полицях супермаркету. А тепер уявіть, що з них виготовили цілу книжку, піклуючись при цьому про довкілля! 
 
«Ми привертаємо увагу до проблеми, яка існує в Україні — повноцінно не налагоджена система роздільного збору відходів, — каже Віктор Круглов, директор видавництва «Ранок». — Так, наприклад, виробництво книги з вторинної сировини виходить дешевше, ніж з первинної. Окрім того, використання вторинних матеріалів дозволяє зберігати лісові ресурси».
 
Тож насолоджуйтеся подорожжю, не виходячи з дому. Хто знає, може одного дня ви здійсните справжню подорож за цією мапою. А ще книга «Подорож до дивовижного світу тварин»  стане чудовим екоподарунком. 
 
редакторка ВГ “Ігри та енциклопедії”
 
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: