Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Дитині 1 рік: розвиток за допомогою книги "Малюкові про все на світі"
25.01.2019
Що почитати?
Кожне дитя від народження наділене унікальним комплексом талантів і здібностей. Однією з основних цілей книг для розвитку та розвивальних занять з малюком є підхопити природні таланти малюка. 

Для батьків надзвичайно важливо не пропустити момент, коли варто починати розповідати малюкові про великий чарівний світ, що його оточує. Це ми робимо, щоб задовольнити інтелектуальні (так-так!) потреби крихітки, налагодити тісний контакт та навчитися розуміти малюка з напівпогляду.
 

Одною з основних цілей усіх книг для розвитку та розвивальних занять із малюком - є підхопити природні таланти малюка і почати їх розвивати. Існує думка, що мозок маленької дитини має необмежені можливості. Треба тільки щодня їх розвивати. Отже, варто займатися з малюком з пелюшок, а для всебічного розвитку дитини в 1 рік буде доречним потроху навчати його лічбі, абетці, розрізняти кольори, форми, пори року, орієнтуватися в просторі, знайомити з живою природою і робити все це в ігровій формі. Адже зараз існує маса «розвивальних посібників» для найменших – це пазли, різноманітні рамки та вкладки, пірамідки та, звичайно ж, розвивальні збірники для малюків. 
 


Книга "Малюкові про все на світі" містить масу тем, які всебічно розвивають дитину. Допомагаючи малюкові займатися за цією книгою, батьки обов’язково зрозуміють, які теми найбільш цікаві дитині. Збірка охоплює 21 розвивальну тему (абетка, лічба, кольори, фігури та форми, погода, пори року, професії та інші). Юний дослідник знайде  понад 300 яскравих малюнків, із задоволенням буде виконувати завдання, яких тут аж 39. 

 

 
Як займатися з книгою?
Проводячи дозвілля з книгою "Малюкові про все на світі", крихітка з батьківською допомогою буде захопливо шукати потрібну картинку, водити пальчиком від літери до літери і таким чином навчатись основам читання, рахувати смішних звірят та інше. Для занять з малюком створіть невимушену ігрову атмосферу, щоб він сприймав навчання чомусь новому як захопливу гру. У жодному разі не женіться за результатом і не перевантажуйте дитину. У заняттях повинне бути тільки взаємне бажання провести цей час весело та із задоволенням. Розбираючи нову тему, пропонуйте дитині спиратися на знання, якими вона вже володіє. Використовуйте для занять іграшки малюка, звертайте його увагу на предмети, які можна порахувати, дати назву або визначити колір. 
 
Ви отримаєте максимум емоцій, спостерігаючи за тим, як росте, всебічно розвивається та змінюється малюк, як він намагається зрозуміти складні дорослі речі. Така книга стане відмінним подарунком на 1 рік. Адже ранній розвиток дитини — це так відповідально!
 
 
редакторка ВГ “МАГ”
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: