Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Енциклопедія "Географія": мінімум тексту та максимум інформації
15.02.2019
Що почитати?
У дошкільному та молодшому шкільному віці діти цікавляться усім на світі. Важливо не пропустити цей момент і відповісти на всі дитячі запитання. Та що робити, коли вони ставлять у глухий кут навіть дорослих? На допомогу, звичайно, приходять книги. 
 
Активному знайомству з природничими науками сприятиме серія «Дітям про науку». Основна мета книг цієї серії – познайомити дитину із матеріалом, який вона вчитиме через кілька років на шкільних уроках. Але дати його зрозумілим для віку 6+. Саме це й дозволить зацікавити дитину наукою, показати, що це круто, цікаво та доступно.  
 

 
Енциклопедія «Географія» відповість на безліч дитячих запитань. Вона не тільки розкаже, а й покаже усе, що так цікавить пізнайка. Як? Давайте розбиратися.

Книга написана простою, зрозумілою для дитини мовою, а увесь матеріал адаптований для її сприймання. Тут немає пояснень на кілька параграфів про корисні копалини, зате є інформація про те, як ми їх використовуємо в повсякденному житті. Замість довгого опису форм рельєфу – вони показані на малюнку. А маршрути видатних мореплавців, що відкривали материки, показано стрілочками з геолокацією, як у сучасних гугл-мапах. 
 

Усі складні факти подані методом інфографіки: мінімум тексту та максимум схем у картинках. Із чого складається земля? Які гори найвищі? Як збільшувалося населення? Усе це яскраво та сучасно проілюстровано. 
 
 

Як займатися за книгою?
 
1. Створіть «правильну» атмосферу. Чудово буде, якщо, крім книги, на заняттях ви будете використовувати глобус чи мапи (справжні або в електронному вигляді). Так одразу можна буде знайти те, про що читаєте. Наприклад, знайомлячись із країнами, можна відшукувати їх на мапі. А читаючи про моря та океани, роздивлятися, якого вони розміру.
2. Дотримуйтеся послідовності в опрацюванні тем. Вони вишикувані у такому порядку, як із ними зручно знайомитися. Скажімо, детальному опису материків передує тема про їхнє відкриття видатними мореплавцями. 
3. Якщо дитина вже може трохи читати, то пропонуйте їй робити це самостійно. Якщо ні, то читайте ви, а малеча нехай роздивляється схеми і картинки. До речі, книга чудово підійде для читачів-початківців, оскільки в ній зовсім мало тексту і весь він яскраво проілюстрований.
 
Зробіть географію одним із улюблених шкільних предметів дитини в майбутньому і переконайтеся на власному досвіді, що пізнавати світ ніколи не рано! Бажаємо цікавих занять!
 
Замовити енциклопедію "Географія"

 
редакторка ТМ “АРТ”,
авторка книги "Географія"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: