Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Енциклопедія «Роботи»: книжка-мастхев сучасної дитини
29.11.2019
Що почитати?
Сьогодні діти активно цікавляться точними науками та робототехнікою. І це не дивно, адже технології у нашому житті розвиваються дуже стрімко. І попит на такі книжки теж зростає.
 
У видавництві «Ранок» вийшла з друку енциклопедія «Роботи. Як це влаштоване», яка розкаже УСЕ про розумні машини. 
 
  • Яку будову має робот і звідки він бере енергію? 
  • Чи важко керувати роботом і якою мовою з ним спілкуватися? 
  • Що вміють роботи? 
Відповіді на ці питання ви знайдете у книжці. 
 
 
Роботи стали незамінними помічниками людини. Робота можна попрохати прибрати сміття, ввімкнути світло, полити квіти, подати ліки й принести потрібну страву в ресторані. Робот покаже дорогу, допоможе вибрати товар у магазині, і навіть прочитає казку та заспіває пісеньку! 
 
 
В енциклопедії послідовно і докладно подана інформація про принцип роботи розумної машини: будова робота, як керувати роботом, що таке комп’ютер і джерела живлення.
 
 
 
Коли юний читач зрозуміє, як влаштовані ті чи інші механізми, на нього чекає наступний етап: детальне знайомство з усіма видами роботів. А їх ну дуууууже багато: промислові, будівельні, транспортні, побутові, дослідницькі, медичні…. 
 

 
Знайомство з роботами неможливе без технічних термінів. Для чіткого розуміння тексту, а також для закріплення знань наприкінці книжки подано словничок. 
 
 
Книга «Роботи» - це чудовий подарунок для широкого кола читачів! Енциклопедія також стане в нагоді тим, хто робить перші кроки на курсах робототехніки та мріє сконструювати власного робота з нуля. 
 
Ірина Єжела, 
Провідна редакторка ВГ «Енциклопедії»
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: