Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Енциклопедії, які хочеться перечитувати
30.09.2020
Що почитати?
Обрати цікаву енциклопедію для дошкільнятка не так уже й просто. Трапляється, що новенькі книги потім вкриваються пилом на поличці. Чому ж так відбувається? Річ у тім, що малюки засвоюють інформацію інакше, ніж дорослі, і це слід враховувати. 
 
На щастя, зараз є чимало чудових пізнавальних видань. Книги «Історія літаків», «Історія автомобілів», «Історія роботів» точно здатні запалити серця малят цікавістю! Чому ці енциклопедії сподобаються вашій дитині?
 

1. Їх цікаво читати
 
Книги містять чимало захопливих фактів, які викладені просто і зрозуміло. Позаяк малюкам складно сприймати значну кількість «сухого» тексту, він поданий невеликими блоками. А ще, гортаючи сторінки, можна натрапити на бетмобіль або чудовисько Франкенштейна — це не залишить байдужою жодну дитину. 
 
2. Ілюстрації нагадують комікси
 
Сучасна малеча у захваті від яскравих, емоційних малюнків з репліками героїв. 
 

3. З ними весело 
 
Так, ці енциклопедії точно не можна назвати нудними. На їхніх сторінках чимало кумедних «давніх» оголошень та інших жартів. А що краще допоможе засвоїти знання, ніж добрий гумор?
 
4. На кожній сторінці читача супроводжують допитливі герої
 
Дошкільникам подобаються смішні персонажі. Це й не дивно! Хто відмовиться від друга, нехай навіть намальованого, який веде тебе до пригод?
 
 
Тож цим енциклопедіям не доведеться сумувати на поличці. Ба більше, дітям захочеться їх перечитувати — підтверджено відгуками тих, хто давно має «Історію літаків», «Історію автомобілів» чи «Історію роботів» у домашній бібліотеці.
 
Для кого ці книги?

По-перше, для малюків, у яких з’явилася улюблена тема. Якщо на футболці, у розмальовці та в мультику ваша дитина хоче бачити виключно роботів — то це найкращий час, щоб придбати їй відповідну енциклопедію! 

 

А по-друге… відкриємо вам таємницю: ці книги будуть чудовим подарунком для будь-якої допитливої дитини. Історія автомобілів, літаків, роботів — дуже цікаві теми. Маленьким пізнайкам неодмінно сподобається читати про те, як людство удосконалювало колесо та як винаходи Леонардо да Вінчі випередили свій час, або про перший «безпілотник» — механічного голуба, якого змайстрували ще в 350 р. до н. е.! Адже це справжні дива техніки, здатні вразити навіть дорослу людину. 
 
Тому сміливо поринайте в історії винаходів! Дізнавайтеся нове, дивуйтеся та усміхайтеся добрим жартам. Приємного читання!
 
Катерина Трофімова
редакторка ВГ 
«Каскад_С»
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: