Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Форум Видавців - 2019: новинки, на які точно треба звернути увагу
05.09.2019
Що почитати?
Кожного року у вересні команда видавництва “Ранок” вже традиційно відвідує Форум Видавців у Львові, який цього року проходить з 18 по 22 вересня. Запрошуємо приєднатися до цього звичаю та познайомитися із новинками, які нещодавно вийшли друком, і на які точно треба звернути увагу вам та вашим дітлахам.
 
Для найменших читачів
Найменших книголюбів приваблють пригоди, яскраві ілюстрації та аудіозаписи. Дотепні віршики та розповіді про лісових улюбленців стимулюватимуть розвиток мовлення малечі, а реалістичні картинки розвиватимуть уяву. Саме такі книги ви знайдете серед новинок на Форумі.

Удень. Андрусяк Іван 2+
Панорамна книжка-розкладайка для маленьких чомусиків. Вона наповнена яскравими ілюстраціями та віршиками. Ви можете їх прослуховувати за допомогою аудіо доповнення. Ця книга розкаже малюкам про навколишній світ удень. 
У серії також представлені: Вночі
Ця абетка допоможе малюкам зробити перші кроки в читанні. Але спочатку вона навчить англійських літер та звуків.  До кожної букви підібрано багато різноманітних предметів та чималу кількість цікавих завдань. Завдяки цьому малеча засвоїть вивчений матеріал.
Малюкам від 3 років сподобаються пригоди про маленького та милого їжачка. Він полюбляє різноманітні солодощі та дуже любить своїх батьків. З великим задоволенням грається з друзями. Загравшись одного разу, він забув привітати матусю з днем народження. Чим же тепер її потішити? Така розповідь вчить бути уважним до своїх рідних та розвиває увагу і фантазію.
У серії також представлені: Найкращій татусь.
Головний герой - кенгуреня Джоїк. Він особливий, бо народився не таким, як усі інші. Але це не завадило йому досягати успіхів. Матуся кенгуру вірила у свого малюка, піклувалася про нього, допомагала та навчала. Віра у свої сили допомогли Джоїку вирости з маленького кенгуреня у сильного та спритного кенгуру!
Калюжа. Аліна Штефан 3+
Життя мам схоже на хаос: постійно потрібно десь поспішати, все встигнути, нічого не забути. У героїні цієї книжки таке постійно. Кожного ранку вона квапиться, метушиться і боїться пропустити свій трамвай. Але одного ранку все змінилося. Дорогою до садочку маленький син вирішує, що досить цієї метушні. Рішення неординарне: він просто став у калюжу і завмер. Це був великий виклик для заклопотаної матусі, який перевернув її світобачення.
 


Для дошкільнят
Ці книги допоможуть заохотити дітлахів до читання. Історії містять опис ситуацій, в яких часто опиняються діти. Тому у ролі головних героїв юні читачі полюбляють уявляти себе. Оповідання написані легко, доступно та весело. Читаючи їх, малеча вчиться відповідальності, поваги та взаєморозумінню. Також ви знайдете книги для розвитку, завдяки яким дитина буде граючи вчитися.

 
 
 
Просторове мислення. KUMON 4+
Довгоочікуване продовження книг за методикою Тору Кумона нарешті вийшло. У цій книзі малеча розвиватиме логічне мислення та увагу. А головне - все в ігровій формі. Завдяки цьому дитина самостійно справляється із вправами будь-якої складності. Розраховані вони на декілька занять.
У серії також представлені: Учимось малювати олівцями, Учимось розфарбовувати, Учимо числа від 1 до 10, Учимо англійські рими, Учимо англійську абетку, Відмінності, Логіка, Творчість.
Ким працюватиме Яся. Олеся Мамчич 4+
Ця історія про дівчину Ясю, яка замислилася про свою майбутню професію. Інколи дорослим важко визначитися в цьому питанні, а дітям тим паче. Тому Яся вирішує від теорії відразу перейти до практики. Спочатку дівчина працює деревом, потім ніччю, згодом песиком, холодильником та пензликом. Це все дивно, але завдяки цьому Яся знаходить професію по душі. 
 
У зошиті є багато цікавих практичних занять та гарних пояснень. Завдяки яким дитина зможе розібратися: скільки коштують обіди? Як порахувати вартість покупок? Як перевірити, чи правильно дали решту? А за допомогою ігор малеча відпрацює отриманні знання.
В серії також представлені: Час
 


Для молодших школярів
Школярів турбує багато питань: друзі, ігри, відносини з однокласниками та як фаново провести час. Можливо саме ці новинки підкажуть відповіді, забезпечать гарний вечір та чудовий настрій.

Як змайструвати старшого брата? Анаїс Вожеляд 6+
Маленька Сьюзі мріє створити старшого братика. Як? За допомогою планок, дротів, клейкої стрічки та інших підручних матеріалів. Це робота дуже відповідальна, тому на поміч поспішають друзі: іграшки та Крокодил, який на “відмінно” знає анатомію. І не важливо, що “крокодилячу”. Бо рептилії та люди багато в чому схожі. Разом з героями дитина дізнається про систему органів та процеси, які в них відбуваються.
Перець, М’ята та шкільний привид. Ирмгард Крамер 6+
Головний герой - школяр початкової школи Перчик. Йому дуже подобається перша вчителька М’ята. Тож Перчик наважується подарувати їй квіти, але сміливості не вистачає. Тому залишає їх на вчительському столі. У цей час помічає таємне послання на дошці від привида. Якщо М’ята дізнається, то злякається та відразу звільниться. Цього допустити не можна. Перчик зі своїми друзями вирішує домовитися із привидом та дізнатися, що він робить у школі.
Думай як Шерлок Голмс. Карло Карзан 8+
Шерлок Голмс - взірець логіки, кмітливості та впевненості у собі. Разом із видатним детективом дитина відшукає грабіжника, перекладе мову тіла та слідкуватиме за пересуванням по мапі лондонської підземки, знайде детектива з Бейкер-стрит, відгадає код та багато іншого. Ці книги допомагають дитині якнайкраще використовувати свій мозок та підвищувати рівень інтелекту.
У серії також представлені: Думай як Леонардо Да Вінчі.
Вімпі Стів погоджується на змагання в грі Майнкрафт, щоб довести пихатому однокласнику, що він кращий за нього. Але є одна проблема - Стів ні разу не грав у цю гру. Але це ще не все: коли він запустив Майнкрафт, то автоматично опинився в ній. Тепер його реальність складається з блоків, а ціль - вижити і повернутися додому.
Геміш і спинятелі світу. Денні Воллес 8+
Геміш мешкає у непримітному та нудному місті Великої Британії. Він звичайний хлопець, який полюбляє батончики “Хрум” та боїться місцевих хуліганів. Але має одну таємницю: паузи, в яких може рухатися. Як вони з’являються та навіщо? Чи впливають на життя інших? Це йому й доведеться дізнатися. Але треба бути обережним, бо наближається щось жахливе.
Це дійсно так - дівчата дійсно думають про все на світі. Починаючи від підгузників для дітей і закінчуючи найтривкішим матеріалом у космосі. Одного разу жінки вирішили створити свій геніальний винахід, який зробить життя більш легким. Їхня наполегливість і віра в свої сили допомогли створити речі, яким і сьогодні немає рівних. Історія цих жінок надихає, дарує віру в себе та свою могутність. 
Родина Люсі переїздить до Англії. На неї чекає все нове: дім, школа, відносини.  У перший же шкільний день вона потрапляє в доволі незручні ситуації, одну з яких встигає зняти її однокласниця. Ролик завантажують в інтернет, і тепер вся школа знає про її провал. Аби побороти страхи й відволіктися від проблем, Люсі заводить відеоблог. 
У серії також представлені: Дивовижна Еббі. Королева драми.
Історія починається з того, що парковий департамент штату знайшов дивну, вкриту пилом книгу. В ній параноїдальні думки, демонічні замальовки, описи дивних створінь та шифри, які неможливо зламати. Ця книга приховала в собі не одну містичну таємницю, яку дітям потрібно розгадати з Діппером та Мейбл.
У серії також представлені: «Діппер і Мейбл і прокляті скарби піратів часу», «Не розфарбовуй цю книжку! Вона зачарована!».


Для young adult
Світ дитячої літератури відкритий і для покоління young adult. Для них ми підібрали книги з цікавими життєвим контентом, адже саме в цей період свого життя вони переживають як психологічні, так і фізіологічні зміни.  Гарна книга, яка вчасно попала до рук підлітка може допомогти уникнути багатьох проблем, бо ці книги вчать долати труднощі та вірити в себе.

Хмара. Клавдія Пічман 16+
16-річну Емму спіткає одна біда за іншою - помер її молодший брат, а батьки на межі розлучення. Тримати всю біль у собі немає сил. Але раптом з’являється Пол - невідомий хлопець із Фейсбуку. Він допомагає дівчині пережити труднощі, бо знає, як це втрачати найрідніших. Емма закохується та вирішує познайомитися з хлопцем ближче. Але Пол проти. Тоді дівчина бере карту і вирушає на пошуки свого кохання.
Слова на стінах. Джулія Волтон 16+
Це історія про американського підлітка Адама, у якого рано діагностували шизофренію. Він не здатен відрізнити марення від реальності. Аби позбутися галюцинацій, йому доводиться погодитися на експериментальне лікування. Розмовляти із лікарями він категорично відмовляється, тому хлопцеві пропонують описувати свій стан у щоденнику. Адам робить записи про кожен день: свої почуття, емоції, розповідає про нові знайомства та кохання. А також переносить на папір спілкування зі своїми галюцинаціями.
 


Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: