Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Інтерактивні книжки для найменших: граємо, розважаємось та навчаємось
20.12.2018
Що почитати?
Уже зовсім скоро Новий рік, тому час обирати подарунки. Ми підготували для вас добірку найкрутіших книжок для малюків. Діткам у віці до 2 рочків подобаються інтерактивні книжки, тобто книжки-іграшки, в яких можна щось повідкривати, покрутити, потягнути. Такою є серія «Віконечка для мого сонечка».
 
Це справжня любов всіх малюків. Адже відкривати віконечка та заглядати у них - улюблена справа. А коли їх понад 50! У книжках є головний герой, який проведе малюка сторінками книги, покаже та розкаже, що таке цифри та форми. Сміливо обирайте ці книги на подарунки діткам, адже віконечок ніколи не буває забагато.
 

 
«Знайди та збери»
 
Усі книжки серії незвичайні — кожну сторінку у книжці поділено на три частини. За допомогою такої книжки дитина зможе дізнатися про форми, колір, овочі та фрукти, предмети одягу, тощо, та навчитися об’єднувати їх у тематичні групи або логічні ряди. Усе, що потрібно батькам — просто допомогти дитині обрати, що саме об'єднувати. А коли вже усі логічні ряди складуться, можна запропонувати дитині вигадати зв'язок між двома зовсім різними предметами.


У цій серії є ще "Дівчатка", "Монстрики", "Роботи" та "Тварини"— книжки, основна функція яких розважити малюка. Адже сміючись і розглядаючи кумедних створінь, малюк розвиває образне мислення та фантазію.
 

На сайті видавництва «Ранок» ще є дуже багато інтерактивних книжок, які сподобаються вам та вашому малюкові.

редакторка ВГ «МАГИ»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: