Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Історії про видатних людей з дислексією 15 мотиваційних розповідей
24.10.2019
Що почитати?
Ця книжка, безумовно, стане у пригоді дітям зі специфічними труднощами в навчанні та їхнім батькам, які наразі дуже збентежені та сповнені сумнівів щодо успішного подальшого життя їхньої дитини в соціумі. Як дитина навчатиметься, якщо вона не може як слід читати? Як на неї реагуватимуть однолітки? Як вона почуватиметься в класі? Ці та інші питання постають перед батьками, змушуючи їх хвилюватись  і тривожитись. Р. Гренчі та Д. Дзаноні, автори цієї цікавої та корисної книжки, допоможуть зрозуміти проблему, знайти відповіді на запитання, як  впоратись із труднощами, а головне: подарують дітям і дорослим  надію! 

 

 
На прикладі знаменитих успішних людей різних часів (як-от: Леонардо да Вінчі, Ісаак Ньютон, Альберт Ейнштейн, Агата Крісті, Джон Леннон та ін.) автори доводять, що існує безперечний зв’язок дислексії  і творчих здібностей людини. Усі герої  цієї книжки  мали  дислексією або схожі проблеми, але вони  не лише змогли адаптуватися до життя, а й досягли неймовірних успіхів, стали особистостями, відомими в усьому світі. Автори наполягають на тому, що дислексія — це не хвороба, а лише проблема з навчанням у традиційному розумінні цього слова, пов’язана з особливостями роботи головного мозку, що впливає на вибір способів отримання інформації та дозволяє людині дивитися на світ під іншим кутом. Отже, за умов наполегливої праці, спеціальних методик й індивідуального підходу до кожного учня можна досягти  неабиякого успіху.

 

 
Прочитавши про цих видатних людей, дослідивши їхній особистий та професійний шлях, ви отримаєте додатковий стимул, щоб зруйнувати стіну сумнівів та допомогти вашій дитині відкрити себе.
 
Анастасія Литовченко

Провідний редактор
ВГ «Кенгуру»
 

 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: