Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
«Казкар вже почав писати їх казку… Але яким буде кінець?» Відгуки читачів
31.10.2018
Що почитати?
«Оскільки … у своєму житті прагнула виключно одного: знайти справжню сутність Зла. І саме пошуком цієї сутності вона показала нам, чому ця Школа  повинна встояти. Бо, врешті-решт, саме Декан Зла довела, що іноді Добро не є найбільшим ворогом Зла … а є несподіваним другом».
 
Саме таке закінчення у довгоочікуваної третьої книги серії «Школа Добра і Зла». Частини, де відкриваються всі секрети чарівного світу. А доки ви відкриваєте третю книгу, згадаємо чим запам’ятались нам перші дві:

Відгук Маші (@_mariblog_) на першу частину  серії "Школа Добра і Зла":   

«Існує школа добра і зла, в яку кожні 4 роки директор забирає 2 дітей із різних міст, сіл... Цього разу він вирішує відправити до неї Агату (як думають дівчата, у школу зла) та Софі (в школу добра). Та кожна з них опиняється не там, де очікувала. Виявляється, що вони помінялися місцями. Спершу дівчата намагаються довести, що сталася помилка, але директор гадає геть інакше. Їхня казка вже почата казкарем, та який буде кінець?
 
 
Я очікувала від цієї книги значно меншого, позначка "10+" навіювала думки, що це якась казочка... Відразу відчувалося, що у ній багацько вигаданого ,фантастичного, що я не дуже люблю. Так, на початку книги дійсно було багато нереального, але під кінець мені подобалося дедалі більше. До речі, кінцівка досить неочікуванна. Гадала, буде по-іншому) Хто читав, як вам вона? Закінчення залишило по собі деякі запитання, тому дуже надіюся прочитати другу частину.
 
Ця книга одна з улюблених! Вона порушує чимало важливих тем: дружба і кохання, відданість та зрада.
Моя улюблена цитата: "Лише тоді, коли ти знищиш того, ким ти себе уявляєш, ти отримаєш того, ким ти є насправді". Будь самим собой, всі інші ролі вже зайнято, як то кажуть).
 
Читали, як вам?)
Оцінка:5/5»
 
Відгук Саші (@_milla.books) на другу книгу  серії «Школа Добра і Зла»:

««Колись вони були по-справжньому закохані, але тепер розлучилися, як незнайомки, кожна в обіймах хлопця. Добро з Добром, Зло зі Злом... »

Здавалося б все стало на свої місця і дві зовсім різні дівчинки знову нерозлучні подруги. Але в одну мить вони можуть стати ворогами...
Агата і Софі знову вдома і навіть не підозрюють, що може статися через найзаповітніші бажання двох дівчат.

Головні героїні  знову потрапляють до Школи, але тепер вона Школа Хлопців та Школа Дівчат. Війну між двома сторонами спричинила саме їхня казка, яка так і не була дописана.
 

Якщо чесно, я вважаю, що такий перебіг подій є цікавим та зрозумілим, адже Агата, хоч і не хоче, але все ж час від часу бачить в Софі відьму. Адже саме вона стала переможницею одного зі шкільних випробувань і виграла роль хлопця-щасливця. І тепер Софі вже не Софі, а Філіп, який став другом принца, про якого так мріяла Агата. Але не тільки Агата повинна мати щасливий кінець, а й Софі. І вони обидві мають право на хеппі-енд. Чи порозуміються кожен з героїв та хто отримає бажане "Довго та Щасливо" читайте в другій частині чудової книги.

Особисто від мене 10 з 10. Якщо тобі сподобалася перша частина - бігом за наступною книженцією. І все ж скажу, що незважаючи на свій обсяг, ця книжечка читається дуже легко - головне мати час. Мені ця книга подарувала купу емоцій, переживань, ну просто "ахових" ситуацій - такою ж має бути найцікавіша книга. А ще в мене з'явилося бажання прочитати наступну третю частину і дізнатися як далі буде розвиватися історія вічних образів Агати і Софі.

До речі, завітайте до @lit.bazar. У них там є навіть тест до якої Школи ви могли би потрапити. Я от до Школи Добра"
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: