Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Казки з усього світу
17.03.2020
Що почитати?
Шукаєте, що почитати з донечкою або синочком? Що ж, тоді наша нова серія «Казки з усього світу» стане вам у пригоді! Чому варто обрати саме ці книги? 
 
По-перше, казки цієї серії не лише захопливі, а й небанальні. Вони були обрані за допомогою суворого «кастингу», який провела досвідчена редакторка Юлія Каспарова. До речі, за сумісництвом вона ще й дбайлива матуся, тож не сумнівайтеся, що казки в серії справді добірні!
 

 
По-друге, книги виконані в сучасному дизайні й мають чудове ілюстрування. Та ще й надруковані на крейдованому папері. А отже, малюнки виглядають ще яскравіше та красивіше!
 

 
По-третє, у кожній книзі є оповідь про країну, з якої походить казка. Ця оповідь допоможе дитині глибше зануритися в атмосферу. Малюк матиме змогу відчути, як місце, де написано твір, проявляється в тексті й ілюстраціях.
 

 
Гадаю, що надаючи перевагу лише найпопулярнішим казкам, ми дещо звужуємо кругозір малюків. Коли читання різноманітне ─ це і цікавіше, і корисніше для ерудиції.
 

 
Тож читайте багато, читайте різне та поринайте у фантастичний світ «Казок з усього світу»! І, можливо, одна з них буде улюбленою у вашої дитини.

Приємного й затишного читання!


Юлія Каспарова
 
Ведучий редактор
Каскад_С
 
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: