Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Хвостаті історії про братів наших менших
08.07.2021
Що почитати?

До вашої уваги нова серія книжок, присвячених нашим хвостато-вусатим улюбленцям. Вона потішить усю родину надзвичайно цікавими й дотепними історіями сучасних українських авторів та гарними ілюстраціями художників, котрі немов відчувають душу дитини.

Відкриває цю серію книга «Таємне життя Рудика». Українська авторка Таіс Золотковська написала дуже незвичайну історію про руду кішку-супергеройку, а художниця Марія Рудик наповнила її стильними сучасними ілюстраціями. Лишень подивіться на цю руду красуню на малюнку!

А ось як її описала письменниця:

«…у неї було м’якеньке хутро кольору ванільного печива та “іржаві” очі. Вона дивилася просто і прямо на людину…».

У чому саме «незвичайність» історії? У тому, що кішка ця геть особлива (як, власне, і решта котів у світі!). Її навіть назвали Рудиком, мов хлопчиська. Ця пухнаста бешкетниця повсякчас завдає клопоту всій родині. То татову фарбу переверне, то мамині томати в городі потовче, то гуляє вночі дахом, заважаючи спати старшій доньці…

Та чи справді ця руда шибайголова не приносить жодної користі? Наймолодша героїня книжки дізнається таємницю своєї улюблениці. І перед читачем відкриваються секрети суперкішки, яка має пухнасту мордочку та гострі кігті!

Серед героїв дотепної історії маленький читач чи слухач зможе знайти себе. Адже всі діти, так само як і Рудик, охоче пустують. Однак якщо додати крапельку любові та піклування дорослих, то виявиться, що цей світ малих бешкетників не такий уже й поганий. Ба навіть навпаки!

 

Бажаємо вам теплого родинного читання книжки, в якій дружба стає найціннішим дарунком. І до нових хвостатих історій!

 

Наталя Мусієнко,

літературна редакторка ВГ «Каскад»

Товари з цієї статті
Таємне життя Рудика
Золотковська Т.
250,00
Таємне життя Рудика
Золотковська Т.
250,00
Спиннер
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: