Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки із сюрпризом для маленьких дослідників світу тварин
14.06.2022
Що почитати?

На нашій планеті мешкає багато різноманітних тварин, що причаровують і бентежать уяву кожного маленького дослідника. Дитина тільки починає досліджувати цей світ, тому будь-які тварини для неї – немов казкові герої, про яких хочеться дізнатися якнайбільше. Саме тому ми створили серію про тварин «Енциклопедія-конструктор» із цікавим сюрпризом. Але про все по порядку.

Наразі серія складається з двох книжок: «Тварини лісу» та «Тварини світу», але незабаром планується продовження. Ці книжки можуть стати першими енциклопедіями дитини, адже вся інформація викладена у них коротко, доступно та дуже цікаво. А ще на сторінках книжок маленький читач побачить яскраві та детальні картинки, які можна розглядати годинами.

 

 

Книжка «Тварини лісу» познайомить дитину із дивовижними лісовими мешканцями і розкаже такі факти про тварин, які знає не кожен дорослий. Наприклад, чи відомо вам, що сороку можна навчити рахувати? Або що жаба ніколи не заплющує очі, навіть уві сні? Крім цієї інформації, дитина знайде на сторінках книги багато цікавих завдань, що розвинуть її уважність та навички лічби. Якщо після читання книжки ви вирушите на прогулянку до лісу, дитина вразить вас своїми пізнаннями про тамтешніх мешканців. Вона навіть буде знати, чому погана пам’ять білок йде лісу на користь.

 

 

Книжка «Тварини світу» іще більше розширить кругозір дитини, адже тут йдеться про багатьох рекордсменів у тваринному світі. Однак маленький читач дізнається не лише про найшвидшого гепарда і найвищу жирафу, а й про найменшу в світі лисичку та птаха, який вміє ходити лише вперед. І, звичайно ж, у цій книзі також є безліч цікавих завдань для найуважніших дослідників.

 

Але чому ж серія називається «Енциклопедія-конструктор»?

 

 

А це й є той самий сюрприз. У кожній книзі ви знайдете конструктор для складання п’яти 3D-моделей тварин, які дитина зможе скласти навіть самостійно. До кожного конструктору є своя детальна відеоінструкція, яку можна переглянути за QR-кодами на сторінках. Моделі вироблені з досить цупкого картону, тому не слід переживати, що вони порвуться. У зібраному вигляді тварини виходять достатньо великими за розміром, а значить, ними буде зручно гратися. До того ж, усі тварини намальовані досить натуралістично, і також збережено їхні реальні пропорції. Тобто, зібравши конструктор, дитина побачить, наскільки жирафа насправді вища за лева. Для зручності всі деталі конструктору підписані на сторінках книги, щоб у дитини не було сумнівів щодо правильності своїх дій. Гра з конструктором добре розвиває дрібну моторику, а також показує дитині, що книжка може бути насправді цікавою. У подальшому такі установки позитивно вплинуть на ставлення дитини до книжок та читання взагалі.

Із серією «Енциклопедія-конструктор» дитина ніколи не занудьгує, адже зможе поєднувати навчання та веселу гру!

 

Анастасія Рябуха 
Провідна редакторка ВГ «МАГ»

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: