Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжковий Арсенал – щорічна зустріч, на яку чекають тисячі
07.06.2019
Життя нашого видавництва
Що вдалося та які книги видавництва «Ранок» стали хітами продажу 
 
Вже вкотре Книжковий Арсенал приймає численну читацьку аудиторію. Цьогоріч кількість відвідувачів подолала межу в 57 тисяч.  Книголюби й книгомани приходять, щоб вхопити новинку, якої ще немає навіть у великих книгарнях. 

Як і минулого року книжковий фестиваль розкинувся на два крила. Тож не дивно, якщо хтось певний час блукав у пошуках улюбленого книговидавця. 
Видавництво «Ранок» привернуло до себе увагу дітей та дорослих новими книжками та яскравим оформленням. Фотозона з цитатами книжкових героїв збирала біля себе фанів різного віку.
 
 
Контрастне оформлення не завадило триматися заданого напрямку еко-спрямування: дитяча книга на еко-обладнанні, гості стенду з покупками у крафт-торбинках. 
 
Особливою рисою видавництва «Ранок» є турбота про розвиток дитини й батьків у різноманітних напрямках. І щоб читачі знайшли найкращу для себе книжку, на стенді були створені  вказівки за напрямками. А сама локація нагадувала книжковий супермаркет: вільний доступ до будь-якої книги, можливість отримати грунтовну консультацію, зібрати комплект за потребою і будь-якою ціною.
 

Поки батьки розглядали навчальну літературу, дітлахи мали змогу взяти участь у заходах, підготовлених авторами та редакторами видавництва. Відтак всі 5 днів Книжкового Арсеналу були насичені унікальними іграми, які виявили серед дітей і дорослих економістів на презентації книги «Гроші не ростуть на дереві», науковців на воркшопі із доповненою реальністю «Світ чекає на відкриття» і навіть програмістів на майстер-класі “Створи власний мультфільм із книгою “Програмування для дітей”.
 

 
Впродовж усього фестивалю до видавництва “Ранок” та представників мережі “КнигоЛенд”, які цього року допомагали у виборі книг,  завітали дорослі, діти та підлітки з Києва та всієї України. Свій “книжковий голос” вони віддали наступним примірникам. 
 

 
Авжеж, перші місця залишаються за книжками для читання. Цьогоріч це стали 
 
- очікувана «Як приборкати дракона. Відкриття прихованого світу» Мей Накамура - книга із героями улюблених мультфільмів;
 
- моторошна «Жахлива книжка: збірник страшних історій» колектив авторів під керівництвом #ЛаБараБука - яка зібрала напружені, містичні найжахливіші історії не для лякливих; 
 
- а перші позиції «Тома Гейтса» (на Книжковому Арсеналы 2018) змінили щоденникові записи «Щоденник Ніккі 1: Не таке вже й казкове життя» Рейчел Рені Рассел, немов блог звичайної школярки зі своїми підлітковими проблемами та радощами.
 
Серед енциклопедій та пізнавальних книжок:
 
- створений разом з каналом ПЛЮСПЛЮС «Світ чекає на відкриття. Вітер і повітря», з якою кожний зможе відчути себе справжнім винахідником;
 
- для початкових програмістів «Створюй відеоігри за допомогою Скретч», з якою  ваша дитина може стати наступною, хто буде працювати у Pixar;
 
- інфографіка «Енциклопедія видатних винаходів», з якою всі дізнаються, коли нарешті люди полетять на Марс;
 
- для найменших «Навчальний вімельбух "Від А до Я"», «Безліч емоцій», з якими дітки зможуть дослідити свої емоцій та навчитися новому;
 
- для дошкільнят«Життєві уроки. Гроші не ростуть на дереві», з якою можна дізнатися чому ж все ж таки гроші не ростуть на дереві;
 
- для молодших школярів «Дітям про науку. Біологія», в якій прості та зрозумілі пояснення з мінімумом тексту та максимумом можливстей.
 
Усім фанам видавництва «Ранок» велика дяка! Ви - наше натхнення! 
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: