Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книги за ціною морозива
26.07.2018
Що почитати?
Жила собі Матуся однієї маленької допитливої ласунки. Кожного вечора дорогою додому Матуся заходила до магазину, аби купити приємний подаруночок для свого малятка. Зазвичай вона обирала якість невеличкі солодощі – морозиво або шоколадку. Але матусина крихітка любила не тільки ласувати солоденьким, а ще й читати цікаві книжки. Тому якось Матуся змінила свій звичний маршрут і зайшла до книжкової крамниці. Треба сказати, що вона б із радістю купували не лише солодощі, але й книжки для малятка хоч кожного дня, якби вони не коштували так дорого. Яким же було матусине здивування, коли у крамниці вона дізналася, що книжки можуть коштувати дешевше за морозиво, а значить, їх можна купляти дуже часто – коли забажається! 
 

 
Ця історія зовсім не казкова, а цілком реальна і вона – про наші «Міні-книжки». Окрім невеликого розміру та приємної ціни – усього 9.90, - вони нічим не відрізняються від інших улюблених дитячих книжок. Книжечки з цієї серії дійсно можна купувати хоч кожен день і навіть зібрати цілу колекцію. Книжки такі тоненькі та компактні, що їх запросто можна брати з собою куди завгодно – у дорогу чи на прогулянку.
У серію увійшли твори улюблених дитячих авторів, міні-енциклопедії, розмальовки, актівіті і навіть навчальні книги. При такому різноманітті тем кожен зможе обрати собі книжку за смаком, чи не так? На сторінках книг юний читач зустріне головного героя серії – пустотливе мишеня Міні. Цей персонаж стане вірним і цікавим другом для вашої дитини, адже Міні зовсім не любить сумувати! Саме він вигадує завдання для малюка, розповідає йому історії та ділиться цікавими фактами про все на світі. 
 

Міні супроводжує своїх читачів від книги до книги, і вже встиг стати улюбленцем маленьких пізнайок. У деяких книжкових крамницях веселе мишеня можна навіть зустріти «наживо» і сфотографуватися із ним! 
Девіз серії «Міні-книжок» - для всіх і про усе. Як бачите, не зважаючи на доступну ціну, ці книги дуже цікаві та пізнавальні для будь-якого малюка – чи то непосидливий забіяка, якому прийдуться до смаку небезпечні лабіринти та історії про хоробрі битви, чи то малий дослідник, якого захопить вивчення енциклопедій та розв’язання головоломок. 
Хай малюк не лише ласує солодощами, а ще розвивається разом з улюбленим другом – мишеням Міні! 
 
Редакторка ВГ «Маги»
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: