Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки для веселого очікування Нового року
24.12.2018
Що почитати?
Кожна дитина з нетерпінням чекає новорічних свят. Але якщо для дорослих у буденних справах час плине дуже швидко, то для малюків навіть два дні до головного свята року – це ціла вічність. То чом би не перетворити цю вічну вічність в одну мить, веселу та незабутню?

Ми підготували добірку книжок, з якими очікування Нового року буде дуже цікавим та яскравим. 
 
Улюблені казки, вірші та розмальовки Діда Мороза

Книжки цих серій подарують відчуття чарівної казки, в якій диво ховається десь у яскравих іграшках на гілках ялинки, і веселе свято закінчується подарунками. Нехай малюк самостійно обере цікаву для нього книгу з зимовими казками, віршиками або розмальовками, а потім ще одну, і ще… Весело проводячи час, він навіть не помітить, як Новий рік «постукає» у двері.
 
 

Тепер малюнки можна створювати не лише фарбами та олівцями, а й за допомогою наліпок. Це так само просто й захопливо, як гра в конструктор. Кожна книга містить основи з контурами тварин, машин, Діда Мороза й Снігуроньки, Сніговика й ялинки. Малюнок легко створюється із частин-наліпок, а коли картинка готова, можна перегорнути аркуш та ще й розфарбувати її. 
 

 
Напередодні новорічних свят в малюків виникає безліч різноманітних запитань: Що таке Новий рік? Де живе Дід Мороз? Кому Святий Миколай приносить подарунки? Як святкують новорічні свята в інших країнах?... Чудові та зрозумілі навіть дворічним малюкам відповіді можна знайти саме в цій книзі. Розглядайте разом цікаві малюнки, читайте, дізнавайтеся нове про улюблені зимові свята, новорічних героїв, ялинкові прикраси та розваги, й весело проводьте час усією родиною.
 

Чим ще зайнятися в очікуванні Нового року? Не забудьте прикрасити кімнати! Яскраві новорічні постери «Подарунки Діда Мороза» та «Прикрась ялинку» стануть стильною прикрасою кімнати малюка и допоможуть побавити його новорічними святами. За допомогою наліпок дитина зможе прикрашати ялинку, розкладати подарунки, розсаджувати звіряток й створювати свій власний унікальний новорічний плакат.
 

 
Одразу 5 чарівних історій із безліччю таємниць і неймовірних подій. Їх головні герої – звичайні люди, але сосни співають їм пісні під шум снігового буревію, а тварини говорять до них людською мовою. І хоча казки наповненні снігом та хуртовиною, вони обов’язково зігріють вас у передноворічні дні.
 


У цих книжках трапляються справжні дива: малеча зустрінеться з Морозко та лісовими звірятами, разом з Дідом Морозом відвідає Африку та познайомиться з її мешканцями, дізнається про новорічний паровоз та історію зеленої ялиночки. Добрі віршики та великі кольорові ілюстрації подарують справжню новорічну казку найменшим фанатам Нового року.
 
 
Лускунчик
 
Улюблена класика у форматі книжки-картинка для сімейного читання з гарячим какао та хрустким печивом. Чарівна казка про відважного Лускунчика оживає завдяки неймовірним ілюстраціям голландської художниці Ен Лейсен. Авторка пропонує новий погляд на класичну історію, із захопливим сюжетом, стильними та емоційними ілюстраціями, смішними подробицями та несподіваними фіналами.
 
 
Велетенські пізнавальні вімелі, в яких поєднані різноманітні загадки, гумор та українські традиції за участі героїв українського фольклору. Знайдіть улюблені пироги Санти, рукавиці ельфів, намистинки в піці Клаус, фігурки з різдвяного вертепу, колоски для дідуха та дізнавайтеся «Що приховує Різдво?» та «Що заховано в Лапландії?»… Тож грайте, шукайте, рахуйте і просто весело проводьте час всією родиною!
 
 

На сайті нашого видавництва є безліч книжок до Нового року, які допоможуть створити святкову атмосферу.
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: