Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки-килимки: про що, навіщо і для кого
28.12.2019
Поради батькам
Ні для кого не секрет, що діти краще навчаються під час гри. Граючи дитині легше познайомитися із навколишнім світом, вивчити нові поняття або повторити те, що вже було відомо і при цьому не асоціювати отримання знань із чимось складним і нудним.
 
Щоб познайомити дітей з новими та цікавими темами, ми створили серію «Книжки-килимки». У цих книжках ви не знайдете звичні теми для вивчення букв і лічби, але вони точно розширять кругозір вашого малюка. У серію увійшли книжки про аеропорт, місто, космос і навіть динозаврів!
 

 
У кожній книжці є:
 
• прості і зрозумілі тексти, які знайомлять дитину з темами книги;
• яскраві ілюстрації, які наочно показують, як виглядає аеропорт, місто, космос і якими були динозаври;
• а також велике поле-килимок, яке можна розглядати.
 

 
А ось про форму книги хотілося б сказати окремо. Сторінка за сторінкою розкриваючи книгу, ви перетворюєте її в велике поле для розглядання. На цьому полі дитина зможе потренувати уважність і відшукати запропоновані предмети. Або допомогти героям дістатися з одного місця в інше - усі ситуації наведено на цьому ж полі. І, звичайно ж, ви можете використовувати поле як майданчик для гри, запропонувавши дитині поїздити містом на іграшковому автомобілі, або злетіти на літаку з аеропорту і так далі.
 

 
Незвичайна форма, яскраві й детальні ілюстрації та цікаві теми роблять книги серії «Книжки-килимки» універсальним варіантом дитячого дозвілля, адже з ними можна грати, учитися і розглядати знову і знову. Усе, що залишається - тільки обрати тему, що зацікавить малюка.
 


 
Рекомендовано дітям від трьох років.
 
Приємного читання і навчання!
 
Редакторка ВГ МАГ,
Толмачова Анастасія
 
Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: