Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Книжки про поросяток: символ 2019 року
29.12.2018
Що почитати?
Символом нового 2019 року є свинка. Тому ми вирішили зробити для вас добірку різноманітних книжок, де головними героями є свинки. 
 
Були собі звірятка. Порося Хрюша
У цій яскравій книжечці живе непосидюче поросятко Хрюша, який показує малюкам, як не треба робити. З ним увесь час трапляються різноманітні смішні, але повчальні історії, то в калюжу залізе й засне, то взагалі проспить до обіду, а потім ще й звіряток налякає. Тож Ваш малюк з Хрюшею не засумує, а подружившись з ним обов’язково стане добрішим і дбайливішим.
 


Яскраві сторінки цього вімельбуха ховають справжнісіньку пригоду - історію Еміля з родини Поросяток. Складні випробування чекають на нього: рознести запрошення на новосілля, та не просто рознести, а й дістатися кожного бажаного гостя і запросити особисто. Ох і важка справа! Але Еміля не зупинять ані ліс та гори, ані пляж та велике місто... Отже вирушайте у пригоди разом із поросятком та шукайте Еміля й його друзів на кожному розвороті.
 
 
Казки-домівочки. Троє поросят
Історія про трьох поросят, надрукована вона у зовсім незвичайній книзі. Вона здається іграшкою, адже має вигляд справжнісінького будиночка, в якому живуть поросятка. Така незвична форма обов’язково зацікавить малюка, принесе море задоволення від читання та розглядання яскравих малюнків.
 

 
З цією книгою читання історії трьох поросят перетвориться на справжню гру, адже на кожному її розвороті на малюка чекають чудові пазли-ілюстрації з кількох елементів. До цієї чарівної казки дитині захочеться повернутися ще не один раз.
 
Це незвичайна книга, яка під час читання розкладається у величезну картинку-панораму з усіма героями казки. Яскраві малюнки, кумедні поросята – дитина зможе розглянути кожного героя та кожен раз вигадувати все нові й нові варіанти казки.
 
Книга містить добрі оповідання, в яких дитина побачить себе й познайомиться з Плюхом – добрим поросям, з яким вічно щось трапляється. Що не день, то нова біда. Як ужитися з цим маленьким непосидьком, знають напевно тільки його рідні та друзі. А тепер зможете дізнатися й Ви.
 

Астрологи стверджують, що символ року впливає на події, які відбуватимуться у ньому. Тож, бажаємо, щоб ці чудові книжки принесли вдачу, радість та щастя до кожного будинку.
 

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: