Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Комплексний збірник розвивальних завдань "Навчалочка"
21.08.2018
Що почитати?
Облаштувати заняття с дошкільником, щоб вони були простими й цікавими не завжди просто, чи не так? Не одне й те саме ми розкажемо дитині у 2 і 4 роки. 
Для організації навіть домашніх занять чудово підходять комплексні збірники. Такі, що охоплюють декілька видів діяльності дитини або предметних напрямків. Наприклад: письмо, математика, читання, довкілля. До того ж комплексні збірники укладаються за віком.
 
«Навчалочка» - комплексний збірник, який охоплює заняття за напрямками графомоторика, розвиток мовлення, основи грамоти, сенсорне сприйняття, мислення і математика, предмети у просторі, знайомство з природою. І розділений на вікові групи 2-3, 3-4, 4-5, 5-6 років.
 

 
Зміст збірників «Навчалочок» укладений за предметними напрямками. Кожен блок виділений кольором.  Усередині завдання з різних напрямків – змішані. Спеціально, щоб утворити комплексне заняття.  Зміст допомагає вам побачити, скільки і які теми вміщено в тому чи іншому предметному напрямку. 
 
У зверненні до дорослих подано опис, як працювати із збірником. Значки показують, яким чином дитина виконуватиме вправу: наклеюватиме наліпки, вирізатиме ножицями тощо.
 
 

 
Кожна сторінка містить одне завдання. Угорі – номер заняття. Вправи подані через малюнки. 
Усі збірники завершуються сходинками успіху. Помічайте на них досягнення дитини. А починаються порадами як працювати з клеєм, пластиліном, ножицями. 
 
Перша «Навчалочка» вийшла 2007 року. Не одне покоління дошкільнят успішно навчалися та розвивалися разом із «Навчалочкою».
Спробуйте і ви. 

маркетолог ТМ "АРТ"

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: