Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
Конкурсний вибір підручників для 5 класу НУШ розпочато
18.02.2022
Новини

Щойно розпочався етап ознайомлення з електронними версіями оригінал-макетів підручників для 5 класу НУШ закладами загальної середньої освіти, що проходить у межах конкурсного відбору підручників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2021—2022 роках.

Від 15 лютого до 4 березня вчителі, які наступного року приймають естафету НУШ у 5 класах, обирають посібники на 2021/2022 навчальний рік, за якими їхні учні 5 класів навчатимуться найближчі п’ять років. 

Видавництво «Ранок» є неодмінним учасником і переможцем всеукраїнських конкурсів, починаючи з 2005 року. Безперечно, конкурс підручників для 5 класу НУШ у 2022 році не став винятком. 

Колектив видавництва ретельно підготувався до початку впровадження концепції НУШ у середній школі та подав на конкурс підручники з основних предметів, що вивчаються в 5 класах. Серед них як класичні підручники, так і підручники з інтегрованих курсів, що поєднують у собі декілька окремих предметів.

Підручники створено з використанням передового світового досвіду, за допомогою методик, ефективність яких довела апробація в пілотних школах України. Завдяки співпраці з педагогами-практиками, які саме зараз використовують у роботі підручники-пілоти для 5 класу, та зворотному зв’язку в процесі апробації, у підручниках видавництва «Ранок» було втілено кращі надбання сучасних педагогічних технологій.

Серед авторів підручників-конкурсантів як відомі фахівці, яких добре знає та шанує українське вчительство, так і молоді, амбітні, яскраві авторські колективи, які прагнуть змінити якість освіти. Їх поєднує те, що всі вони добре знають і розуміють проблеми, які існують сьогодні у школі.

Усі підручники видавництва «Ранок» отримали схвальні відгуки від експертних комісій та гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України» (наказ МОН України № 140).

Сподіваємося, що підручники видавництва «Ранок», як і завжди, будуть високо оцінені освітянською спільнотою, бо їх створюють найкращі фахівці-практики для найбільш сучасних, талановитих, небайдужих, натхненних і закоханих у свою справу вчителів!

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: