Каталог
Е-книги
Графік роботи:
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
з 9-00 до 21-00 (пн-пт), з 10-00 до 19-00 (сб)
Каталог
Е-книги
"Корпорація "Ранок" - велика сім'я
23.05.2022
Життя нашого видавництва

28 травня в Україні святкується День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження. Усі ми розуміємо важливу роль книжки у житті людини, тому видавці - це окрема категорія виробників, які міцно тримають прапор національної свідомості. Щоб видавати книжку, треба розуміти її неминущу цінність, треба вміти її берегти й передавати з покоління в покоління. Це вічний духовний скарб нашого народу.

Саме в цей день ми святкуємо День Народження видавництва "Ранок" - лідера вітчизняного ринку навчальної, методичної та дитячої літератури.

В день народження ми хочемо привітати наших користувачів, читачів та клієнтів, адже без вас не було б нас. Тому ми робимо для вас суперпропозицію! Кожна четверта книжка будь-якого виробника нашого сайту у вашому замовленні буде безкоштовною!

Корпорація «Ранок» - це не тільки видавництво «Ранок», це й інші видавничі групи та виробники, які так само приймають участь у акції «Кожна четверта книжка в подарунок». Давайте познайомимося.

 

Навчальна література видавництва «Ранок» - це підручники та посібники прийняті та узгоджені МОН. Саме підручники від видавництва «Ранок» допомагають школярам вивчати більшість предметів в українських школах. Паперові та електронні видання активно використовуються педагогами всієї України, а також відділом створено більше 6000 найменувань навчально-методичної літератури для допомоги вчителям.

Дитяча література видавництва «Ранок» - лідер українського книговидання у дитячій літературі. Вже не одне покоління дітей виросло на книжках нашого видавництва. Разом з дітьми зростаємо й ми. Книжки стають більш сучасними, напрямки розвитку стають ширшими. В дитячій літературі «Ранок» представлені книжки усіх жанрів на будь-який вік дитини, від малюка до старшого підлітка. Один з нових напрямків – це література для батьків. Ми підтримуємо сучасних українських авторів, а також перекладаємо та видаємо відомих світових письменників для того, щоб сучасні діти мали можливість рідною мовою читати книжки, що вже стали світовими бестселерами.

Видавнича група «Кенгуру» - провідний розробник та видавець інклюзивної та розвивальної літератури, допоміжних матеріалів та ігор, методичної літератури з рекомендаціями для батьків дітей з особливими потребами. Видавнича група «Кенгуру» робить величезну справу для інклюзії дітей з особливими потребами в наше суспільство.

Відділ брендової продукції - це яскраві книжки та знайомі в усьому світі герої. Саме завдяки цьому відділу корпорації «Ранок» українські діти мають можливість українською мовою читати про найхітовіших персонажів Disney, DreamWorks, Nickelodeon, телеканалу ПЛЮСПЛЮС.

Підприємство «Ранок-креатив» виготовляє найкращі набори для творчості, цікаві наукові та розвивальні ігри для всієї сім’ї, набори для рукоділля, а також книги та ігри з доповненою реальністю.

«АРТ» видавництво (Активний Розвиток Талантів) – це унікальні посібники, розвивальні зошити та набори для вдосконалення навичок, які навчають дітей любити вчитися та не боятися школи. З продукцією видавництва «АРТ» діти ходять у школу з задоволенням, а заняття стають веселими та ненудними.

Видавнича група «4MAMAS» — це література для свідомих батьків. Якщо ви хочете, щоб ваше батьківство було щасливим, то ви обов’язково маєте у бібліотеці хоч одну книжку від «4MAMAS» або вже задумались про її придбання. Саме література від цього підрозділу корпорації «Ранок» робить батьків справжніми друзями своїм дітям, а не лише батьками.

Видавнича група «Основа»  - справжній клондайк для сучасних педагогів та викладачів. Ця група створила більше ніж 1300 найменувань книг та посібників для організації учбових процесів, а також різноманітних посібників та розвивальних зошитів для школярів та дітей, що тільки готуються до школи.

Наочні посібники та видавництво «Світогляд» - це різноманітні плакати та карти, дидактичні матеріали, які допомагають вчителям робити заняття цікавими.

Видавництво «Жорж» - універсальна якісна література художня й розважальна для дорослих та дітей. Це тільки брендові хіти та цікаві проекти. Якість поліграфії та виготовлення книжки в цьому видавництві займають чи не найголовніше місце, адже контроль якості проводиться на кожному етапі друку книжок.

Видавництво «Фабула» - це найкращі зразки художньої, нон-фікшн та бізнес літератури для дорослих читачів. Якщо ви поціновувач справді хорошої «смачної» книги, то серед книжок видавництва «Фабула» ви точно знайдете свою.

Ось така вона величезна родина корпорації «Ранок». Отже, для вас любі користувачі кожна четверта книжка на нашому сайті - безкоштовна*. Протягом цілого тижня з 23 по 29 травня ви маєте можливість купити книги, які стануть для вас та ваших дітей корисним придбанням.

Будь ласка, обирайте подарунки в День Народження видавництва "Ранок" та святкуйте разом з нами!

 

* У подарунок йде товар з найменшою вартістю. Пропозиція не діє й не сумується з іншими акціями.

Сподобалася стаття? Розкажіть друзям:
Поділитися: